najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Seks simbol bivše Jugoslavije i danas izgleda fantastično (foto)

Ana Saso bivša je Miss Jugoslavije koja se proslavila nakon što se 1983. godine pojavila u reklami za bezalkoholno piće Pipi koju je snimala u mokroj majici.

Iako danas ima 52. godine, besprekornom linijom i dalje mami uzdahe. Nakon što je tokom vikenda na Fejsbuku objavila fotografiju u bikiniju, komplimenti njenih prijateljica samo su se nizali.

‘Nikad bolja’, ‘Neko stari kao cipela, a neko kao zlato. Ti Ana kao najsjajnije zlato’, ‘Ostala si uvek ista’, ‘Uvek najbolja’, samo su neki od njih.

A za to što i danas izgleda fantastično zaslužni su redovni treninzi. Ana vežba tri puta nedeljno po dva sata, ali hrane se ne odriče. Dobijala je razne ponude iz inostranstva, kao i ulogu u filmu gde je trebala da se skine u toples.

– Sa velikim zadovoljstvom kažem da sam nakon četrdesete postala napokon zadovoljna sobom. Nakon svih uspona i padova i brojnih iskustava – i pozitivnih i negativnih – evoluirala sam u svakom smislu. A dopunjuje me i duhovnost. Sve me to sada čini prezadovoljnom – izjavila je Ana u jednom intervjuu, a prenose hrvatski mediji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike