U trendu

Šta vidite na slici? Ovaj test otkriva vašu budućnost

Ova slika na prvi mah može da vas zbuni, kao da se sa njom nešto čudno događa. Kasnije ćete već biti u stanju da jasno uočite oblike.

Šta ste prvo primetili na slici? To mnogo govori o vama.

Prvo ste zapazili:

1. Cveće

Cveće obično simboliše lepotu i prosperitet. Ono daruje radost i žensku lepotu.

Rascvetalo cveće govori o vašem sigurnom i pravilnom duhovnom rastu i ličnom razvoju. Vi se krećete u dobrom pravcu, i očekuje vas uspeh! Ovo može biti povezano s poslom, zanimanjem ili novom vezom.

Ne zaustavljajte se na već postignutom!

2. Masku

Maska može značiti to da se nalazite u procesu lične transformacije.

Ona može da simbolizuje različite aspekte vaše ličnosti. Vi možete imati jednu masku, koju koristite na poslu, drugu za komunikaciju s ljudima i treću koja je namenjena za bliske ljude.

Međutim, to samo stvara poteškoće, jer maske mogu doći u međusobni sukob. Da li ste zadovoljni svojom ličnošću ili je možda došlo vreme da sagledate sebe u apsolutno novom svetlu?

Pod maskom, čovek može da prikrije svoje pravo lice, karakter ili namere, maskom se može definisati i osoba koja nosi zagonetan izraz. Postoji li neko među vašim poznanicima ko skriva svoje pravo lice i želi da izgleda drugačije nego što, zaista, jeste? Osećate li i vi da treba da skrivate svoje istinsko “ja”?

3. Ženu

Žena simboliše intrigu. Ako vidite na slici lik lepe mlade žene to označava vaše nove mogućnosti, radost, sreću, bogatstvo, uspeh. Žena s razbarušenom kosom znači opasnost, a bolesniku težak oporavak.

4. Lišće

Lišće je simbol rasta, obilja i postignuća, posebno ako je zeleno, sveže i sočno. Lišće označava sreću i uspeh na poslovnom planu i u ljubavi, koja će procvetati u punoj snazi.

Očekuje vas poprilično bezbrižan život, pun radosnih događaja. Zeleno lišće se oduvek smatralo dobrim znakom. Ono može obećavati srećan brak, a takođe, mogućnost dobijanja nasledstva.

2 komentara
  1. Anonimni

    Svaka cast ilustratoru fotografije.

  2. Anonimni

    Je li ovo neki gatarski i vracarski test?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike