najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Tramp protiv Klinton (FOTO)

Predsednički kandidati u SAD, Hilari Klinton i Donald Tramp, noćas su imali prvi televizijski duel tokom kojeg su u „naelektrisanoj atmosferi“ razmenili mišljenja o porezima, rasnim pitanjima, radnim mestima, nacionalnoj bezbednosti, terorizmu i nuklearnom naoružanju.

U 90-minutnoj debati u organizaciji televizije En-Bi-Si (NBC), kandidati su govorili o vizijama budućnosti, ekonomije, spoljne politike, ali i drugim pitanjima poput prijave poreza Donalda Trampa ili elektronske pošte Hilari Klinton.

Interesovanje za debatu bilo je ogromno i pratile su je stotine miliona ljudi, na svim nacionalnim televizijama, ali i Jutjubu i Tviteru.

Tramp je žestoko napao Hilari Klinton po pitanju transparentnosti, navodeći da će objaviti podatke o svom porezu kada ona bude pokazala više od 30.000 imejlova izbrisanih sa ličnog severa koji je koristila u vreme kada je bila državni sekretar.

Trampove kritike su više puta bile lične prirode pa je tako ocenio i da Hilari Klinton nema energiju za predsednika.

„Mislim da Klinton nema energiju i snagu da bude predsednik. A to je ono što treba predsedniku SAD da pregovara sa našim saveznicima. Klinton možda ima puno iskustva, ali nema dobro iskustvo“, rekao je Donald Tramp.

Demokratska kandidatkinja iskoristila je priliku da podseti na kontroverzne Trampove izjave o ženama.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike