Tužiće devojku zbog „sastanka iz pakla“, razlog je apsurdan

Mnogo je osoba koje ne očekuju previše kada odlaze na prvi sastanak, ali Brendon Vezmar očigledno tako nije razmišljao pa je devojku sa kojom je izašao u bioskop odlučio da tuži.

https://twitter.com/BrandonVezmar/status/864692457065381889

Brendon je na devojku potrošio 21 dolar kako bi joj platio ulaznicu za bioskop i picu, ali ona se nije ponašala onako kako je on očekivao. Devojka je u bioskop celo vreme kuckala po mobilnom, što je njemu toliko smetalo da joj je rekao da prestane pa je ona ustala i otišla.

– Ne samo da je kuckala po mobilnom nego je 10 do 20 puta u 15 minuta uzela mobilni kako bi pročitala poruke koje je poslala – rekao je Brendon.

Povređeni muškarac zbog toga je odlučio da pošalje poruku pa joj zapretio da mu vrati novac koji je potrošio na nju ili će je tužiti.

– Tvoje ponašanje u subotu ne samo da je bilo nepristojno, nego me i koštalo. Želim da mi vratiš 17 dolara koje sam potrošio za ulaznicu i 4 dolara za picu. Hoćeš li to učiniti ili ću novac morati da zatražim sudskim putem? – napisao joj je Brendon.

Ona mu je odgovorila kako je najbolja prijateljica trebala hitno, a pošto joj je on u bioskopu rekao kako ga njen mobilni izluđuje, devojka se osećala neprijatno pa je otišla. On joj je potom napisao kako misli ozbiljno i da očekuje svoj novac natrag. Njihovu prepisku je objavio na Tviteru, ali nije razmišljao hoće li nakon ovoga ikada više da izlazi sa nekom drugom devojkom.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike