U trendu

Učenik citirao Konstraktu na pismenom iz srpskog, i dobio jedinicu (video)

Na društvenoj mreži TikTok pojavila se objava jednog učenika koji je na pismenom iz srpskog jezika napisao stih iz Konstraktine pesme, a nastavnica mu je dala – jedinicu, prenose mediji.

Naime, on je na temu „Umetnost je most koji spaja vremena i narode“ na papiru napisao „umetnica mora biti zdrava“, nakon čega je dobio nedovoljnu ocenu.

@joovvaaannn

#fyp #foryou #viral #umetnicamorabitizdrava

♬ original sound – Zemlja Gruva

Konstrakta je danas na zvaničnom Tik Tok kanalu Evrovizije apelovala na sve fanove da obrate pažnju na tekst njene pesme.

@eurovision

It has came to our mind that Konstrakta is one of the coolest people ever 🤩😍🇷🇸 Keep your hands clean and celebrate the countdown to Eurovision2022! #ESC2022 #Eurovision

♬ original sound – Eurovision

„Zdravo, moje ime je Konstrakta i predstavljaću Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji. Shvatila sam da je ostalo još samo 50 dana do takmičenja, pa vam predlažem da pročitate tekst pesme In Corpore Sano, tako se zove moja pesma, i da „zakopate duboko“, pa u Torinu možemo zajedno odgovoriti na neka pitanja o njoj“, poručila je Konstrakta dok je u kupatilu prala ruke, baš kao na nastupu koji je privukao ogromnu pažnju javnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)