najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Uloga u ‘Igri prestola’ donela joj je slavu, ali i veliki strah

Engleska glumica Lena Hedej proslavila se ulogom u filmu “300” i u seriji “Igra prestola”. Ova uloga joj je donela veću slavu od svih drugih uloga koje je tumačila poslednjih 25 godina, ali i pokazala drugu stranu popularnosti. Naime, otkrila je da stalno dobija pretnje od obožavalaca serije preko društvenih mreža, a često je zaustavljaju i na ulici kako bi je izvređali i psovali, što joj je nepodnošljivo s obzirom na to kako često ističe da je stidljiva i ne podnosi kada je u centru pažnje, a od okupljenih “paparaca” dobija napadaje panike.

Glumica se već godinama izuzetno posvećeno bavi jogom, a jedno je vreme i marljivo trenirala jahanje, sve dok nije doživela jedan vrlo nezgodan pad sa konja. Naime konj je nakon toga vukao kroz šumu, a kolika joj je fobija ostala od toga možda najbolje pokazuje podatak da je nakon završetka snimanja filma “Braća Grim” ozbiljno razmišljala o prestanku bavljenja glumom jer joj je celo iskustvo bilo pretraumatično i naporno. Takođe, kako je zakleta vegetarijanka, u istom tom filmu nije mogla da odglumi scenu u kojoj skida kožu sa zeca pa su joj nabavili lažnog od veštačke kože. Već godinama trenira i boks, a počela je kao tinejdžerka u jednom malom klubu u južnom Londonu.

Glumica je uverena kako ima paranormalne sposobnosti i tvrdi da još od detinjstva komunicira sa vanzemaljskim svetom. Prvo takvo iskustvo imala je kao devojčica kada je u kući ugledala duha, a kasnije je doživela još jedan blizak susret treće vrste kada je duh devojčice u hotelu u Francuskoj molio za pomoć pružajući ruke prema njoj.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike