U trendu

Vatrogasac se sa intervencije vratio sa bebom u naručju: Ona je moja princeza (foto)

Vatrogasac Mark Haden iz Južne Karoline pre šest godina pozvan je na intervenciju koja mu je potpuno promenila život. Njegovu stanicu nazvala je mlada žena sva u porođajnim bolovima a kako nakon dolaska hitnih službi nije bilo vremena za odlazak u bolnicu, Mark je pomogao da se beba rodi.

„Nikad neću zaboraviti taj dan, njegov glas kad me nazvao s posla. Bio je van sebe od sreće, ko može reći da je porodio dete, a nije lekar“, ispričala je njegova supruga Bet, a prenose mediji.

Ipak, majka se odrekla svoje tek rođene kćerke i odlučila je da je da na usvajanje, a Mark nije želeo da devojčica završi u sirotištu.

„Odmah smo znali da će biti naša. Ona je naš najveći blagoslov“, rekli su on i njegova supruga.

Dva dana kasnije potpisali su papire za usvajanje, a devojčicu su nazvali Grejs i odveli je kući. Grejs odrasta sa dva starija brata Vilom i Parkerom, a Mark ne krije da je njegova princeza i najbolja prijateljica.

„Imamo neverovatnu vezu, koju ne bih menjao ni za šta na svetu. Volim je kao da je moja jer ona to zapravo i jeste“, rekao je.

Mark i Bet maštali su o devojčici nakon rođenja dva sina, ali više nisu mogli da imaju decu, a njihova je porodica sada potpuna, kažu.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike