U trendu

Večeras na Egzitu Eli Goulding

Novosadski Egzit (Exit), jedan od najvećih festivala u regionu, otvoriće svoje kapije za ljubitelje muzike danas u 19 časova, a prva velika zvezda koja će nastupiti na glavnoj bini biće Eli Goulding (Ellie).

Nastup mlade muzičke zvezde Eli Goulding najavljen je za ponoć, a pre nje će na glavnoj bini od 22 sata nastupiti engleski indi rok bend Bastil (Bastille).

Odmah prvog dana na „Main stage“ najavljen je i kvalitetan „after two“ program, kada će pred publiku izaći Sigma di-džej set, Ms Dajnomajt (Dynamite) i di-džej Hajp (Hype).

Jedan od najatraktivnijih festivalskih podijuma za igru, „Dens arena“ (Dance Arena) je medju najpopularnijim binama na Egzitu i namenjena je ljubiteljima elektronske muzike, a prvog dana će na njoj nastupiti Džejms Zabiela (James).

Njegov nastup je najavljen za četiri sata ujutru, nakon čega nastupa Solomun, pa domaći trio Tinejdž tehno panks (Teenage Techno Punks) tek oko sedam ujutru.

Bina „Fjužn“ (Fusion) prvog dana festa namenjena je uglavnom regionalnim izvodjačima, medju kjima su i bend Ti, Urban end for (&4), ZAA i Obojeni program.

Na bini „Eksploziv“ (Explosive), omiljenom mestu ljubitelja tvrdjeg gitarskog zvuka, večeras će nastupiti angažovani američki pank rok bend iz Pensilvanije, Anti Fleg (Flag).

Egzit koji počinje danas, trajaće do nedelje, 10. jula, na Petrovaradinskoj tvrdjavi u Novom Sadu, a očekuje se po 40 i 45 hiljada posetilaca dnevno.

Letnja zabava se nakon Egzita nastavlja u Crnoj Gori na budvanskom festivalu „Si dens“ (Sea Dance).

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.