U trendu

Doktor preporučuje “nevidljivu” 6-minutnu gimnastiku: Vraća telo u formu bez imalo muke

Iako imamo još praznika u “svetom januaru”, oni glavni su prošli i sada već možete lagano da počnete da svoje telo vraćate u formu.

Oni koji su dobro jeli, sada moraju dobro da vežbaju. Ali nije dobro ni za dušu ni za telo početi jako i naglo. Stoga je nevidljiva gimnastika doktora Vorobjova savršena za sve starosne kategorije.

O čemu se radi? Doktor Vorobjov je osmislio vojničku gimanstiku koja traje samo šest minuta. Ova nagrađivana nevidljiva gimnastika se izvodi kratko, a efekti su fantastični.

Trik je u tome što se te šestominutne vežbe ponavljaju na svaki sat vremena.

Nevidljivu gimnastiku koja traje 6 minuta čini 8 vežbi koje možete da izvedete dok gledate televiziju, sedite za kompjuterom ili čitate, prenosi stil.kurir.rs.

Evo kako mini trening izgleda:

1. Podizanje peta (dok sedite izdižite stopala na prste. Ovo je sjajna vežba za listove. Uradite 40 ponavljanja);

2. Podizanje prstiju (pete su pričvršćene za pod, 40 puta podignite ostatak stopala ka gore

3. Stezanje zadnjice (50 puta stegnite mišiće gluteusa);

4. Stezanje trbušnjaka (udišite na nos, izdišite na usta i do izdišete uvucite stomak; ponovite 20 puta);

5. Leđni mišići (raširite ramena, ispravite leđa i povucite ramena unazad a lopatice približite jednu ka drugoj. Ponovite 20 puta);

6. Stežite i opuštajte pesnice (ponovite 50 puta, ovo je vežba za gotovo cele ruke);

7. Okrenite glavu u stranu (veoma polako i pažljivo okrećite glavu udesno i ulevo naizmenično, tako da položaj obrazuje ugao od 90 stepeni. Ponovite 20 puta, vrat će vam biti zahvalan);

8. Izbacite bradu (gurajte bradu i donju vilicu ka napred, tako da donja usna prelazi preko gornje. Ovo je vežba kojom se možete rešiti podbratka).

Kad prođu tri nedelje od početka isvakodnevnog izvođenja vežbi, ova gimnastika će vam preći u naviku i svakim danom ćete se osećati, ali i izgledati mnogo bolje!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar