U trendu

Nevidljive vežbe za guzu, grudi, stomak…

Ako nemate mogućnosti da idete u teretanu, ne očajavajte! Postoji i drugi način da ojačate svoje mišiće i ne može da bude jednostavniji.

Stepenice su lepe za listove. Zaboravite na lift ili pokretne stepenice. Svaki pređeni stepenik daje vam više kondicije i lepo oblikovane potkolenice. Povremeno preskočite i po dva stepenika, jer na taj način radite na oblikovanju obe noge.

Korisno telefoniranje: dok telefonirate, u drugoj ruci držite bocu sa vodom. Savijte lakat, zatim ispružite ruku, opet je savijte, ali sada iza glave, zatim počnite ispočetka. Deset puta ponovite, promenite ruku i… dalje telefonirajte.

Bodibilding pod stolom: dok sedite u kafiću, skinite cipelu ili sandalu, naravno da niko ne vidi. Stopalom ispisujte slova azbuke; što ih više nabrojite, to bolje za vaš zglob, prste i petu. Vežbu ponovite i sa drugom nogom.

Za čvršću guzu: dok čekate u banci, na autobuskoj ili železničkoj stanici, kod frizera ili bilo gde drugde, uradite vežbe za jačanje zadnjice. Ispravite leđa, noge su paralelne, savijene u kolenima. Mišiće zadnjice pet sekundi stežite i opuštajte. Ako je ikako moguće, vežbu ponovite tridesetak puta.

Za čvršće grudi: ovo je vežba koja se lako izvodi dok ste u šopingu. Što je više manjih kesa, to je bolje za figuru. Savijte ruku u laktu pod uglom od 90 stepeni, kese podižite do visine grudi, ispružite ruke napred, u stranu, pa ponovo napred.

Za čvrst stomak: čak i kada sedite ispred televizora, možete vežbati. Samo treba da steknete naviku. Lezite na stomak, oslonite se na savijene laktove, šake sastavite. Podignite gornji deo tela i zadržite ga u tom položaju 20 do 60 sekundi, a zatim se vratite u prvobitan položaj. Ponovite vežbu pet puta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar