U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 23. septembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim strananam današnjih izdanja najviše pišu o problemima vozača sa srpskim registarskim tablicama na kosovskim prelazima, širenju korona virusu, a bave se i drugim temama.

ALO – „Gojazna deca teže podnose koronu“, o zarazi korona virusom.

BLIC – „Zadnji voz da EU ozbiljno krene u rešavanje Kosova“, o odnosu EU prema problemu registarskih tablica i dijalogu Beograda i Prištine. „Šta sve predvidja novi Zakon o policiji“, o Nacrtu zakona o unutrašnjim poslovima.

VEČERNJE NOVOSTI – „Razgovor tek kad odu ROSU“, o stavu predsednika Srbije Aleksandr Vučića o rešavanju problema Beograda i Prištine u vezi sa registarskim tablicama. „Tablicama Srbima stavljau mete na čelo“, o dešavanjima na kosovskim prelazima.

DANAS – „EU želi da Vučić i Kurti sami reše problem“ o reševanju problema sa srpskim registarskim tablicama i dijalogu Beograda i Prištine. „Preventiva i kontrola važnije od kovid propusnica“, o korona virusu.

KURIR – „Srbija uvela još dva leka protiv kroone, sprečavaju citokinsku oluju“, o novom protokolu za lečenje kovida 19.

INFORMER – „Može da me zove Sveti Petar, ne pristajem na ucene“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o situaciji na Kosovu. „Sve više trudinca teško obolelih od korone“, list prenosi navode načelnice ginekologije u KBC „Dragiša Mišović“ Sladjane Mihailović.

POLITIKA – „Poziv na dijalog uz pretnju dugim cevima“ o problemu sa srpskim registarskim tablicama na kosovskim prelazima. „Djerlek: Očekuje se povećanje broja obolelih od kovida“, o situaciji sa korona virusom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.