Naslovne strane za četvrtak, 31. decembar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi u prazničnim trobrojima za 31. decembar 2020. godine, i 1. i 2. januar 2021. godine najviše pišu o epidemiji korona virusa koja je obeležila ovu godinu, prenose intervjue sa najuticajnijim ličnostima godine na izmaku.

BLIC – U temi broja posvećenoj epidemiji korona virusa u Srbiji „Lekari su naši heroji za večnost“. List piše o zemljotresima koji su se dogadjali u regionu u tekstu „Najveći zemljotresi u bivšoj Jugoslaviji“.

VEČERNJE NOVOSTI – Intervju sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom „Da se odrekne RS Vučić bi bio komesar EU“. Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić U intervjuu za praznično izdanje lista „Žena zove čim mrdnem iz sale“.

DANAS – Intervju sa predsednikom Višeg suda u Beogradu Aleksandrom Stepanovićem „Sudije koje vlast napada odlučivaće jedanput i o njima“. List prenosi intervju i sa potpredsednicom Stranke slobode i pravde Marinikom Tepić „Promenila sam samo jednu stranku više od Vučića“.

POLITIKA – List ocenjuje da je 2020. bila godina opasnog življenja u tekstu „Prohujalo sa koronom“. Intervju sa dramskim piscem Dušanom Kovačevićem „Priroda uzvraća udarac“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.