U trendu

Naslovne strane za nedelju, 10. oktobar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za nedelju, 10. oktobar, najviše pišu o situaciji sa epidemijom korona virusa u Srbiji, o skupu u Beogradu povodom 60. godišnjice Pokreta nesvrstanih, i o drugim temama.

ALO – Izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića o slučaju plantaže marihuane „Jovanjica“ prenete su pod naslovom „Prisluškivali su me čak 1.882 puta“. O epidemiji kovida 19 „Milion Srba imalo koronu“.

BLIC – „Vučić: Istražni organi će da kažu ko je počinio krivična dela“ , o reagovanju predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića na medjusobne optužbe funkcionera SNS. List prenosi izjavu epidemiologa Branislava Tiodorovića „Ako vakcinišemo 80 odsto ljudi, skinućemo maske na proleće“.

VEČERNJE NOVOSTI – O epidemiološkoj situaciji u Srbiji „Nikad mladjih ljudi, nikad težih slika“. „Andreja uhodili postavili kamere kod ‘Bokeljke'“, list piše navodima o prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i članova njegove porodice.

KURIR – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o slučaju plantaže marihuane „Jovanjica“ i navodima da postoji zavera dela MUP-a „Nameštali su dokaze“.

POLITIKA – U temi nedelje o „ratu“ advokata i banaka „Važe li za sudije bankarski aršini“. Razgovor nedelje sa ministrom inostranih poslova Nikolom Selakovićem „Pokret nesvrstanih se vratio u rodno mesto“.

SRPSKI TELEGRAF – Povodom dolaska šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova u Beograd na skup posvećen 60. godišnjici Pokreta nesvrstanih „Putinova poruka srpskom narodu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.