U trendu

Naslovne strane za sredu, 5. maj 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 5. maj 2021. godine, pišu o pandemiji korona virusa, imunizaciji i drugim temama.

VEČERNJE NOVOSTI – „Uz vakcinu će deliti i vaučere“, o vakcinaciji na korona virus u Srbiji. „Razvod od 124 milijarde dolara“, o razvodu Melinde i Bila Gejtsa.

ALO – O istrazi protiv kavačkog kriminalnog klana „Kavčani Arkanovog prijatelja spržili kiselinom!“. „Crnogorci mokrili po srpskoj svetinji“, piše list.

BLIC – „Izbori u Srbiji 3. ili 10. aprila“, o predstojećim parlamentarnim, predsedničkim i beogradskim izborima. „Tinejdžeri kolima sleteli u jezero“, o tragediji kod Majdenpeka.

DANAS – „Tepić: Zaštitićemo svedoke od Palme“, izjava potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić. „Besplatni minuti ovog leta važe i na moru“, o ukidanju rominga na Zapadnom Balkanu.

INFORMER – O vakcinaciji u tekstu „Ubijamo koronu pre Vidovdana?!“. O razvodu milijardera Bila i Melinde Gejts „Gejtsa ostavila supruga dele 130 milijardi“.

KURIR – O istrazi protiv kriminalnog klana Veljka Belivuka „Novi dokazi“. List piše oponudi predsednika Hrvatske Zorana Milanovića: „Provokator Milanović nudi garancije da krvnik Tači bude pušten iz haškog zatvora“.

POLITIKA – „Zašto Srbiji prete tužbom za genocid“, o najavi iz Prištine. „Nikad nećemo odustati od formiranja ZSO“, intervju sa direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petrom Petkovićem.

SRPSKI TELEGRAF – List prenose ispovest čuvara iz Centralnog zatvora „Sve tajne iz zatvora o najvećim mafijašima“. O večerašnjoj sednici rukovodstva Srpske napredne stranke: „Vučićeva čistka“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.