Naslovne strane za utorak, 19. januar 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak 19. januar 2021. godine, pišu o slučaju nastavnika glume koji se sumnjiči za silovanja, o ceni vakcina, donose intervjue sa predsednikom opštine Čajetina Milanom Stamatovićem i predsednikom Nove srpske demokratije Andrijom Mandićem.

ALO – „Zašto ćutite“, list piše o slučaju seksualnog zlostavljanja koje je prijavilo više bivših učenica škole glume. „Srbija dala Makedoncima 8.000 vakcina“,  o odluci srpskih vlasti da Severnoj Makedoniji ustupe tu količinu Fajzerovih vakcina protiv korona virusa.

BLIC – „Stidela sam sa zato što me je zlostavljao“, ispovest glumice posle javno iznetih optužbi za napastovanje. Pod naslovom „Poslednji pokušaj Jutke da izbegne zatvor“, list piše da bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić, osudjen za polno uznemiravanje, nastoji da odloži izdržavanje kazne navodeći zdavstvene razloge.

VEČERNJE NOVOSTI – Intervju sa predsednikom opštine Čajetina Milanom Stamatovićem „Zorana ‘rešila’ gondolu“. Pod naslovom „Reditelja prijavile za osam silovanja“, o optužbama protiv Miroslava Aleksića.

DANAS – „Priča koja je pokrenula lavinu i osnažila Srbiju“, povodom više optužbi kojima se vlasnik škole glume tereti za silovanja. O vakcinama „Kineska duplo skuplja od američke“.

INFORMER – „Evo kako da izaberete pravu vakcinu za sebe“, list piše o prednostima i manama vakcina protiv korona virusa, koje su dostupne gradjanima Srbije.

KURIR – O apelu premijerke u vezi vakcinisanja protiv korona virusa, „Ana Brnabić: Molim prosvetare da ih se što više prijavi za vakcinaciju“. „Mikine zapovesti“, list piše o slučaju seksualnog zlostavljanja za koje je osumnjičen vlasnik i nastavnik škole glume.

POLITIKA – Intervju sa predsednikom Nove srpske demokratije Andrijom Mandićem „Da je živ mitropolit Amfilohije, mnogo toga bi bilo drugačije“. „Zašto žrtve silovanja ćute“, povodom optužbi za silovanja i nedozvoljene polne radnje koje je protiv vlasnika škole glume iznelo više njegovih bivših učenica.

SRPSKI TELEGRAF – „Šah-mat za Djilasa“, list piše o prisustvovanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića proslavi veka postojanja košarkaškog kluba „Radnički“. O slučajevima seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja „Ko je sve od poznatih bio žrtva seksualnog zlostavljanja“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.