U trendu

Dugo nemate seks? Ne gine vam neki od ovih 7 problema!

Ukoliko imate neki od ovih 7 problema, a dugo ste bez seksa, uzrok je nedvosmislen. Fali vam seks…

  1. Slabiji imunitet – ljudi bez seksa, barem jednom ili dva puta nedeljno, podložniji su infekcijama i bolestima uopšte. Njihov imunitet slabiji je 30% od imuniteta seksualno aktivnih ljudi.
  2. Pojava bora – tokom seksa luči se kolagen, koji kožu čini glatkom i elastičnom. Obavezni je sastojak svih pomada protiv bora. Bez seksa, lice je sklono boranju, sparušeno, suvo i zbrčkano. To važi naročito za osobe posle 35. godine.
  3. Nesanica – tokom seksa luči se oksitocin, hormon koji nas smiruje i vodi u dubok san. Kad seksa nema, nivo ovog hormona je manji, pa i san na oči dolazi teže.
  4. Bubuljice – tokom seksa luči se progesteron, koji lice čini i čistim i sjajnom. Kad seksa nema – tu su akne i miteseri.
  5. Uznemirenost – tokom seksa luče se endorfin, melatonin i serotonin, hormoni koji nas smiruju i čine srećnim.
  6. Slabije pamćenje, zaboravnost – zahvaljujući seksu, cirkulacija krvi je jača, pa tako i prokrvljenost mozga – lakše pamtimo, sporije zaboravljamo.
  7. Impotencija i rak prostate – erekcija se održava „vežbom“, a rizik od raka prostate redovnim seksom smanjuje za 20%, jer se ejakulacijom izbacuju štetni sastojci iz prostate.

Sve smo vam rekli – procenite sami.

Uključite se i Vi u diskusiju o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (6)