U trendu

Pobedite je zauvek: Pronađen lek za preranu ejakulaciju

Naučnici su napokon našli tabletu koja može da spreči preranu ejakulaciju koja mnogima pravi problem u seksu. Sada ćete imati priliku da orgazam doživite taman kada treba.

Novo načno otkriće je bukvalno revolucionarno kada situaciju gledate iz muškog ugla. Naime, uz tabletu koja je pronađena oni će moći duže i bolje da uživaju u seksu.

Medicinski stručnjaci ispituju kligosiban, a veruju da on može da odloži ejakulaciju jer sadrži materije koje selsktivno reaguju na receptore oksitocina, a ovi su odgovorni za zadovoljstvo.

Studija je rađena na 200 muškaraca, a posmatrani su oni koji imaju problem sa preranom ejakulacijom. Podeljeni su u dve grupe. Prvoj je dat kligosiban, a drugoj placebo tableta da bi se proverili efekti na blokadu receptora oksitocina.

Oni kojima je dat pravi lek su primetili da im seksualni odnos traje od tri do osam puta duže.Placebo grupa se izjasnila da im seks traje duplo kraće od onih iz prve grupe ispitanika.

Pod preranom ejakulacijom se podrazumeva ona situacija kada muškarac do vrhunca dođe samo minut do minut i po od početka penetracije. A situacija je prilično ozbiljna jer od ovoga pati svaki treći muškarac na svetu.

Uzroci za preranu ejakulaciju su sledeći:

– problem sa prostatom,

– problem sa štitnom žlezdom,

– korišćenje droga,

– depresja,

– stres,

– problemi u vezi,

– anksioznost zbog seksualnog učinka.

Ukoliko imate problem da odložite orgazam i mislite da možda imate neko od ovih oboljenja, možete da odete kod lekara da vam da adekvatne lekove koji su trenutno na tržištu.

Istraživanje ovog novog još uvek traje, ali se nadamo da će rezultati ispitivanja biti povoljni i da će prevremena ejakulavija definitivno biti rešena.

(Telegraf.rs / dailystar.co.uk)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)