Nauka otkriva zašto je oralni seks SPASONOSAN

Već smo pisali o tome da kunilingus (oralni seks koji muškarac pruža ženi) donosi čak 7 zdravstvenih koristi – evo i kojih…

To je potvrdila nauka, ne laici.

Naučnici su nedavno izdvojili još nekoliko dobrobiti oralnog seksa koji muškarac pruža ženi:

 1. oralnim seksom muškarci ženu dovode do orgazma, što hrani njihov ego, pa oni bivaju zadovoljni i srećni
 2. stvara se emocionalna bliskost među partnerima
 3. smanjuje se šansa da će ga žena prevariti (jer je zadovoljena, pa tako i srećna s njim?)

Kada je reč o felaciju – oralnom seksu koji žena pruža muškarcu, naučnici daju epohalno objašnjenje:

 1. Zahvaljujući oralnom seksu, žena u sebe unosi, putem semene tečnosti i tečnosti koju muškarac luči neposredno pre ejakulacije, DNK partnera, navikavajući tako svoj organizam na njega.
 2. Pošto se njen organizam već privikao na DNK partnera, on će se lakše privići i na DNK fetusa kasnije, kada dođe do začeća.
 3. Time će se na minimum svesti mogućnost da ženino telo odbaci fetus, jer je već priviknuto na očev i fetusov DNK.
 4. Trudnoća će biti idealna.

Uključite se i Vi u diskusiju o ovoj temi na Forumu Krstarice…

8 komentara
 1. ANDREJ

  O blagotvornom uticaju sperme,govori se otvoreno,tek relativno skoro. To je oduvek bila tabu tema.Medjutim sigurno da je to retko kome poznato Napoleonova najmilija zena,i velika seksualna ljubimica Zozefina,nikada lice nije prala vodom,jer voda isusuje kozu lica i stvaraju se bore.Ona je u svojoj licnoj dvorskoj pratnji,imala jednog vrlo mladog gardistu,cija je iskljuciva duznost bila,da Caricu Zozefinu,svakog jutra usluzi svojom svezom spermom,kojom su je dvorkinje mazale lice.Kako zapisi dalje kazu,spermu je Carica uzimala direktno sa „izvora“,tj.oralno od gardiste.!

 2. IGOR

  Kada se govori o blagotvornom uticaju,koji sperma (kada se guta) ima na organizam zene,ne treba zanemariti ni sledece;Sperma muskarca,kada se u svezem stanju (neposredno po izbacivanju) nanese na kozu lica zene,i ostavi da stoji pola sata, ima cudesan efekat na zatezanju koze lica.Posle pola sata,kada se sperma dobro osusi,treba je toplom vodom i sundjerom,dobro isprati.Ni jedan fabricki kozmeticki preparat za negu lica,nema tako pozitivan efekat na kozu.Lice postaje barsunasto meko,svilenkasto,bez bora i borica.Dovoljno je ovaj postupak ciniti dva puta nedeljno.Uz ovaj tretman sa spermom,ne treba koristiti nikakve kreme i losione,jer nema potrebe.

 3. Anonimni

  Dobro je to, samo sto cesce to upraznjavayi.

 4. Anonimni

  Preskočili su samo „sitnice“ : razne virusne i bakterijske infekcije…

 5. Branko Ristic

  Sve sto je navedeno,o dobrim stranama oralnog seksa,potpuno je tacno. Ali,pored svih navedenih,ima jos jedna pozitivna strana oralnog seksa. Zene koje bukvalno nikada nisu dozivele orgazam,putem klasicnog nacina vodjenja ljubavi,kada im muskarac oralnim putem nadrazuje vaginu,UVEK dozive buran,fantastican orgazam.To vazi i za one zene,koje su potpuno frigidne.Samo putem oralnog seksa,one postaju raspaljene lavice,koje orgazme dozivljavaju serijski.

  1. bambi

   Kada god su ovako neke bolescine od tema, tu je strucnjak Branko Ristic, cuveni specijalista picologije.

 6. Blajbi

  Hahahahahahah…….Ovo nije nauka, ovo su izmislili neki bezobrazni studenti…..Narocito mi se svidja onaj deo o „privikavanju“ zene na muski DNK prilikom felacija!

 7. verujem u bolje sutra

  gomila gluposti

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike