„Misteriozna bolest uzela nam je četvoro dece, sad će i peto“

Mark i Džejmi Polok iz Severne Irske sahranili su sina i tri ćerke zbog bolesti koju ni jedan doktor ne može da dijagnostifikuje. Ćerka Čejsi takođe je obolela od nepoznatog oboljenja i ima još par dana života.

Jedino što skrhani roditelji žele u ovom trenutku je da u njenim poslednjim danima pruže Lejsi sve što je ikada želela kako bi srećna napustila ovaj svet.

Can everyone please share what an amazing first day xxDay one of Lacey special week Today was a beautiful wee day…

Posted by Jamie Pollock on Sonntag, 11. Februar 2018

Porodica je već izgubila četvoro dece uzrasta između devet nedelja i 13 godina zbog bolesti koju niko ne može otkriti. Lejsi ima još četvoro braće koji, srećom, ne pate od misterioznog stanja.

– U nedelju nam je doktor rekao da Lacey ima još samo nedelju dana života. Rođena je sa istim poremećajem kao i njene tri sestre i brat, ali on nikada nije dijagnostifikovan. Sva ispitivanja gena su normalna – izjavila je devojčicina majka Džejmi.

Porodica je prvo dete, sina Džordana, izgubila 2001., kada je dečak imao samo 11 meseci, kćer Džejmi-Li u njenoj 13. godini života, Eli u 2011. u 6. godini, a Leksi je preminula 2012. godine i bila je stara samo devet meseci.

– Deca nisu mogla hodati ni pričati, teško su disala i jela. Lejsi je pola svog života provela u bolnici. Trenutno je na aparatima i pod lekovima, ali nas i dalje čuje pa ponekad zna i da se osmehne – ispričala je majka.

Porodica trenutno pokušava da ispuni sve želje svoje ćerke, a lokalni stanovnici pomažu u njihovim namerama.

– Juče nam je došla maskota Pepe Prase i ekipa Belfast Giantsa. Nismo mogli dobiti Ed Širana, ali je doktor iz bolnice u kojoj se prethodno lečila došao s gitarom u bolnicu i ona je odmah otvorila oči kad je počeo da peva. Medicinske sestre nisu mogle da poveruju – rekla je majka Džejmi na kraju.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike