U trendu

Mario Biondi i Keziah Jones u 3. sezoni Musicology festivala

BEOGRAD – Mario Biondi, Keziah Jones, bend Knower…obeležiće 3. sezonu Musicology Barcaffe Sešions serijal koncerata koji će se osim u Beogradu, održavati i u Ljubljani i Zagrebu, najavili su organizatori.

Na prvom koncertu serijala, koji će obuhvatiti sve tri zemlje, nastupiće omiljeni italijanski pevač dubokog baršunastog glasa, Mario Biondi.

On će početkom oktobra nastupiti prvo u Beogradu, dok će 6. oktobra održati koncert u Zagrebu, a 7. u Ljubljani.

Na ovim koncertima, osim svojih starih hitova, Mario će premijerno predstaviti i pesme sa novog albuma „Brasil“, koji će nas svojim egzotičnim bosanova prizvukom preneti preko okeana.

Prvi put u Ljubljani, 3. novembra i 4. novembra u Beogradu, nastupiće američki bend Knower.

Ova „youtube senzacija“ je satiričnim tekstovima, koji se vrlo često dotiču politike i modernog života, plesnim ritmovima i interesantnim harmonijama, osvojila milione slušalaca i pregleda na mrežama i time postala viral.

Njihovi živi nastupi imaju reputaciju žurke koja se ne sme propustiti, kako zbog sjajne svirke, tako i izuzetno energičnog nastupa i živopisnog stajlinga.

Keziah Jones, iako čest gost u Beogradu, krajem novembra će predstaviti i pesme koje će se naći na njegovom novom albumu, dok će u Zagrebu i Ljubljani nastupiti po prvi put, 1. i 2. decembra.

Tvorac blufank muzičkog pravca i impresivni gitarista i pevač, podsetiće zašto su njegovi koncerti doživljaj kome se iznova vraćamo, kada ga prvi put doživimo.

Musicology Barcaffe Sešions će svojim trećim izdanjem nastaviti da dobrom muzikom i uživanjem u vrhunskoj esprešo kafi povezuje region i stvara brend koji unosi lepše tonove u svakodnevicu.

Karte za sve koncerte u Beogradu su u prodaji od 30. jula i mogu se pronaći na svim prodajnim mestima eventima i đtickets, kao i online putem ovih servisa.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike