U trendu

Modna revija u saradnji Ikea sa Belgrade Fashion Week

BEOGRAD – Robna kuća Ikea Beograd od 9. aprila je centar festivala s brojnim zanimljivim događajima za sve ljubitelje uređenja doma, ali i mode, saopšteno je iz te kompanije.

Radionice, kućni bioskop, kuvanje s Lepim Brkom, zabavne igre za najmlađe, ali i one malo starije, samo su deo programa koji očekuje posetioce i članove Ikea family kluba do 21. aprila, do kada festival traje.

Prvu nedelju festivala obeležila je neobična modna revija, kolekcija od 20 modela izrađenih od IKEA tekstila za uređenje doma.

Kolekcija je nastala u saradnji sa organizacijom Belgrade Fashion Week i mladim dizajnerkama Sonjom Jocić, Dejanom Momčilović i Aleksandrom Lalić, koje su modelima dale svoj prepoznatljivi pečat.

Nesvakidašnje oblikovanje poznatih formi i skandinavski minimalizam koji karakterišu rad Sonje Jocić, inovativna hrabrost Dejane Momčilović i smelo poigravanje sa formama i bojama Aleksandre Lalić na inovativan način su predstavile ponudu Ikea tekstila, a posetioce inspirisale da razmišljaju „izvan kutije“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.