Živa vatra: 5 znakova da je neko ODLIČAN u krevetu

Da li je neko dobar u krevetu ili ne, to je u suštini i stvar ukusa. Međutim, ako bismo mogli da navedemo 5 stvari koje odlikuju vrhunske ljubavnike to bi bile ove:

1. Ne kritikujete previše

Otvoreni ste prema različitim željama i potrebama partnera.

2. Volite da eksperimentišete

Stalno istražujete nove nivoe uzbuđenja u krevetu (ali i na drugim zanimljivim mestima) i pomerate granice. Niste dosadni, što je odlično.

3. Niste sebični u seksu

Mislite i na tuđe potrebe a ne samo na svoje.

4. Probali biste sve

Naravno da postoje granice preko kojih nećete ići, ali određene stvari i mali seksualni eksperimenti i te kako doprinose vašem bogatom seksualnom apetitu.

5. Imate samopouzdanja 

Kada verujete u sebe, zračite i seksipilom pa ste i samim tim i bolji u krevetu.

3 komentara
  1. Posmatrajte jednom početak svitanje i rađanje dana da vidite fenomen

    Jedna je rekla: radi sve što poželiš, ali nežno, polako i suptilno.Ako želiš da ubaciš nešto perverzno, pita jme šapatomm.Miluj, dodiruj, zastani pa nastavi, iščekivanje sledećeg poteza me izluđuje.Bila je u pravu.Toliko sam se i ja napalio, da sam bio gotov, a nisam ni ušao u nju.Posle drugi put, je bila neponovljiva fantazija i potrajalo je, isto laganica, sa menjanjem poze i ritma.Mnoge stvari i poteze me je naučila, hvala joj do neba.

  2. Anonimni

    Ode Lala kod doktora i kaže, da što jače, više i duže j*ebe Sosu, ona ga sve više ljubi i voli. To je Lalo normalno, reče doktor. Doktore, da mene tako neko J*ebe, ja bi mi oči izvadio…

  3. Klavir štimer

    Ne lupajte.Svaki krevet je drugačiji

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike