U trendu

Filmovi za parove

Šta spaja „Devet i po nedelja“, „Sliver“, „Divlju orhideju“ i „Vrelinu tela“? Efekat. To su filmovi koji vam mogu promeniti veče i uneti više uzbuđenja u spavaću sobu. Navikli ste da petkom uveče iznajmite neki video-film i da ga zajedno, zagrljeni, sa svežim kokicama u rukama gledate. Oboje se udubite u film, posle njegovog završetka komentarišete, svako se okrene na svoju stranu i laku noć.

Hm… Da nije problem u izboru filma? Uostalom, zašto uvek i morate odgledati film do kraja? Iznajmite neki koji sigurno nećete moći da odgledate u celosti, jer će vas kadrovi, scene i dijalozi u njemu inspirisati na nešto drugo, a ne na puko praćenje radnje.

Naravno, ne govorimo ovde o porno-filmovima niti ih preporučujemo, već o mističnim, romantičnim, sa divno ukomponovanim erotskim scenama, ali samo toliko da vam zagolicaju maštu, ništa dalje. U jednom trenutku videćete kako film sa TV ekrana prelazi u vašu sobu, a vi postajete zvezda noći.

I nemojte misliti da su parovi kojima je film potreban da bi im probudio želju za partnerom tužni. Time se samo usvaja nov pristup, tj. nov ugao gledanja na neke stvari. Možda će vam film ponuditi neko rešenje ili vas u tom mraku osloboditi stega, te uradite nešto za šta inače ne biste imali smelosti. Umesto Mister Bina ili neke akcije, uzmite nešto sa neke druge police u video klubu. Čak i ako vam se ne svidi, postoji daljinski upravljač, mada sumnjamo da vam Kim Bejsinger, Tom Kruz ili Andželina Džoli ne mogu ništa zanimljivo ponuditi, niti vas inspirisati.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike