najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Horoskop nema veze s tim

Priču o horoskopu neki smatraju zgodnim načinom da se indirektno priča o seksu. A neki je smatraju krajnje iritirajućom, naročito ako se osoba s kojom izlaze upravlja prema horoskopu kada odlučuje šta da učini u vezi i s vezom.
Slično je i s gledanjem u pasulj i sličnim vradžbinama kada treba doneti neke bitne odluke, pa i one u vezi s muško-ženskim odnosima i ljubavnim životom. Onda kada se ta vrsta priče koristi kao igra između njih dvoje, bilo igra u krevetu ili igra van kreveta, to nijednom od njih dvoje neće smetati. Međutim, kada neko gleda u horoskop da bi video da li da počne vezu s nekim, da li da tog dana uradi ovo ili ono (recimo, da li je taj dan dobar za to da njih dvoje prvi put spavaju zajedno), da li će se njih dvoje dobro slagati… To ume prilično da nervira.

Slično važi i za gledanje u horoskop da biste odredili kako će vam proteći ljubavni sastanak te večeri ili u kom se pravcu kreće vaša veza. Može da bude zabavno da vidite koliko se horoskop potrefi sa stvarnošću, ali bi partneru ili partnerki moglo prilično da smeta ako dopustite da vam horoskop upravlja životom, i još i od njih tražite da se povinuju tome.
Ukoliko, posle proučavanja horoskopa, zaključite da će vam sastanak proći katastrofalno, može da se desi da zaista tako i bude, naročito ako na sastanak odete ubeđeni da će vam biti užasno. A može i da sve lepo prođe. Ni jedno ni drugo nema veze s horoskopom, već s vama i s osobom sa kojom izlazite; eventualni uticaj može da bude taj da vi sebe u nešto unapred ubedite, pa se to odrazi i na vaše raspoloženje i ponašanje.
Horoskop, kao igra i zabava, može da bude super – ali, osim ako izlazite s nekim ko i sam slepo veruje u takve stvari, bolje bi bilo da ne dopustite da vam horoskop upravlja životom. U suprotnom, može se desiti da ostanete sami i da se pitate otkud to, kad vam je horoskop predviđao sve najbolje – ili da zaključite da “ima tu nešto”, jer vam je horoskop predvideo katastrofu.

1 komentar
  1. Nataša Gajić

    Ima tu nešto. Katastrofa (si) stvarno.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike