U trendu

Još nešto o polovima (1)

Dosad smo se bavili mnogim razlikama među polovima. Međutim, ako postoji ijedna tema, situacija ili iskustvo u kome se momci i devojke definitivno razlikuju, onda je to seks.

Prva saznanja o seksu

Većina osoba dobila je neke zbunjujuće naznake o seksu od tate, mame ili na časovima biologije. Dok devojčice posle toga otrče da naprave Barbikinu kuću iz snova, dečaci završe u svojoj proslavljenoj kućici na drvetu. Razmislite o tome. Sva naša seksualna edukacija, kao i većina informacija koju smo dobijali iz dana u dan potiče od prijatelja, iz filmova ili magazina. U većini slučajeva, oba pola slušaju svoje neinformisane prijatelje, rođake ili starije ukućane, i to malo više nego što je poželjno. Da li je pametno da slušamo klinca koji od nas prepisuje zadatke iz matematike?

Prvi susret s porno-filmom obično izaziva „fuj“ reakciju. Kod devojčica sigurno, ali i kod dečaka – samo što oni to nikada neće priznati. Neki klinci odrastu u uverenju da seks nije zabavan ukoliko ne vrištite kao da su vas upravo posetili svi junaci horor filmova. Usput, svaki klinac je čuo od nekog prijatelja da ako to radite stojeći – ne možete zatrudneti.

To je ta vrsta dezinformacija kojom vam pune glavu, pa postajete paranoični u krevetu ili, još gore, potpuno beskorisni. Tužno je što i posle mnogo godina svako od nas ima neku od tih glupih priča u glavi i s njom odlazi u krevet svake noći. Ako ste išta dobro učinili u srednjoj školi, bar ste uzmakli korak unazad i razmislili od koga ste to dobijali savete o seksu. Verovatno vam je zbog toga danas bolje. Imali ste mnoga uvrnuta seksualna iskustva, ali ste sada verovatno dobro.

Važnost seksa

U redu, možda ćete razumeti sledeće: mnoge žene kažu da seks nije toliko bitan i često napadaju muškarce zato što su opsednuti njime. Ipak, svakom ko ima prijateljice i ko zaista sluša šta one govore jasno je da su žene ponekad mnogo gore od muškaraca kad je ova „opsesija“ u pitanju. Neke od njih po ceo dan hodaju s jednom jedinom fantazijom: kako nekoga odvući u krevet. Međutim, one to skrivaju mnogo bolje nego muškarci. Zbog toga često izgleda kao da su momci ti koji praktično moraju da mole. Žene samo dobro poznaju igru i odlični su igrači. Čuli ste one glasine da one tajno vladaju svetom, zar ne?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike