U trendu

Lako i jednostavno – do savršenog seksa u tri koraka

Saveti za dobar seks su literatura koja se uvek čita. Sigurno već znate sve ovo. Ali ipak, verovatno će vam ova tri otvoriti oči i ukazati na neke stvari koje ste verovatno malo zanemarili.

Ovo su tri laka koraka da dođete do savršenog seksa:

1. korak: Koncentracija – naučite da se usredsredite na ono bitno (u ovom slučaju seksualni odnos s vašim partnerom). To znači da ćete naučiti da ignorišete spoljašnje podražaje, zvuke, to kako izgledate u određenoj pozi i sve drugo što vas dekoncentriše.

2 korak: Miran um – svoj um ćete smiriti na način da duboko i svesno dišete, a sve misli koje vam se vrzmaju po glavi jednostavno prihvatite i pustite da prođu, a vi se prepustite odnosu sa svojim partnerom. Nemojte se truditi da ne mislite na nešto ili da ne čujete neki zvuk, nego prihvatite misao, poslušajte zvuk i pustite da i jedan i drugi odu. Ukoliko imate problema s koncentracijom, počnite da praktikujete meditaciju. Pomoći će vam da naučite da budete u sadašnjosti, a ne u prošlosti ili budućnosti.

3. korak: Budite prisutni – žene kažu da je najvažnije u seksu – biti prisutan. Nisu bitna seksualna pomagala, seksi donji veš i egzotične poze, nego jednostavno biti prisutan tokom seksualnog odnosa. Ukratko, ako ste odlučili da vodite ljubav, jednostavno zaboravite na sve drugo i usredsredite se na to da zadovoljite partnera, a on će se usredsrediti na to da zadovolji vas. Budite prisutni u trenutku…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.