U trendu

Mnogi obožavaju grub seks, znate li zašto?

Zašto neko ne može da odoli grubom seksu? Ovo su razlozi!

Statistika pokazuje da je više muškaraca nego žena koji vole ovakav seks, što ipak ne umanjuje činjenice da u tome uživaju i neke žene.

Osećaj slobode

Za vreme grubog seksa, čovek se oseća slobodnim da uzme sve ono što želi od partnera. Tu dolazi do mnogo otvorenijeg odnosa između partnera. Seksualno potčinjavanje ne mora da označava pasivnost u krevetu. Kada se prepliću dominacija i i potčinjenost kroz seks to stvara spoj dve energije koje su toliko suprotne a uklapaju se.

Iznenađenje

Jedan od razloga zbog kog se muškarci i žene okreću grubom seksu jeste element iznenađenja, koji utiče na dopamin u našem organizmu koji je važan za seksualno zadovoljstvo. Neočekivana iskustva nam pomažu da vezu održimo uzbudljivom i svežom.

Poverenje

Psiholozi ističu da grubim seksom partneri podsvesno pokazuju poverenje jedan drugom. Kako? Tako što kada dozvolite da vas npr. partner ujede, vi mu stavljate do znanja da verujete da vas neće povrediti. Iako zvuči blesavo, to je na nesvesnom nivou upravo tako.

Daje osećaj moći

Moć je uzbudljiva. Biti dominantan u krevetu može biti jako uzbudljivo za neke ljude. Grub seks šalje poruku moći, pogotovo ako je žena dominantnija u grubom seksu.

Sebičnost

Grublji seks ponekad nudi izgovor da na trenutak budete sebični. Partner koji je dominantan tokom grubog seksa određuje ritam, poze, sve što želi (naravno, dok time ne povređuje partnera ili partnerku).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.