Muuuu, udaj se za mene!

Ne morate da verujete u ljubav na prvi pogled da biste se složili sa činjenicom da svoju suđenu/suđenog možete upoznati bilo gde. Verovatno vam je bilo zanimljivo da slušate priče vaših roditelja o tome kako su se upoznali, situacije su razne, a ova o kojoj ćemo vam danas ispričati zaista je neobična i simpatična.

Kevin Blekbern (Kevin Blackburn) i Šeron Koli (Sharon Colley) upoznali su se u lokalnom drama klubu u Linkonširu (Lincolnshire). Verovatno se pitate šta je tu toliko neobično… Pa, predstava u kojoj su glumili bila je pantomimičarska, a Kevin i Šeron su glumili krave. Za sve vreme uigravanja i vežbanja praktično nijednu reč nisu progovorili, a na bini su se sporazumevali samo mimikom. Ostaje samo da zamislimo kreativnost pri imitiranju krava i šta ih je to privuklo jedno drugom.

Šeron kaže da je cela priča veoma čudan splet okolnosti, jer ona nije trebalo da igra u toj predstavi, već je na kraju uskočila kao zamena. Inače, njen posao je posao šminkera i kostimografa. Sada joj, naravno, nije krivo zbog preuzimanja uloge, jer, kako kaže, za nju je to bila ljubav na prvi pogled. Gospodin Blekbern je izjavio da mu nije bitno što je Šeron upoznao i u nju se zaljubio kao u kravu, jer ona to nije, ona je zaista divna osoba. Dodaje i da je uloga pantomimičara izuzetno zahtevna i da mora da postoji maksimalna saradnja između ljudi na bini, a Šeron je u svemu savršena i nije mu trebalo dugo da spozna da je ona pravi izbor.

Na kraju da kažemo da Šeron i Kevin imaju petoro dece iz prethodnih brakova, tako da im ovo možda nije prva iznenadna veza. Da li će iz njihovog novog braka proizići nove kravice, ostaje da vidimo, jer uskoro treba da se venčaju. Mi im želimo svu sreću i prepunu štalu male slatke teladi!

Napišite komentar