Odaberite pravo doba dana

Kada je vaš prime time? Nemojte reći da niste o tome razmišljali! OK, život je danas rastrzan, obaveza je puno, ne znate gde vam je glava, ali sigurno imate omiljeno vreme za intimnosti… Još ga niste otkrili? Dopustite da vam pomognemo.

Sedam časova

Ako ste već osuđeni na rano ustajanje, neka vam dan bar počne ljudski, a ne sumornim i sivim ispijanjem kafe, gorke da gorča ne može biti… Nemate ideju? Pa, recimo, pokušajte da se oprobate sa voljenom osobom umesto u ležećem, u stojećem stavu, i to pod tušem. Jutro i seks?!?! Erekcija je ujutru kod većine muškaraca, zahvaljujući činjenici da se ceo organizam budi i da jača cirkulacija, obično jaka i može dugo da traje, tako da imate vremena da napravite uvertiru jednom raspomamljujućom masažom, a onda i da pređete na stvar. Ups, samo pazite da ne zakasnite na posao… Doduše, ako želite da akcija pod tušem uspe, moraćete da zaboravite na obaveze, makar na kratko. Ha, kako sad uskladiti te dve suprotnosti? Šapnućemo vam: kažu da je vežba najbolji način 🙂

Sedamnaest časova

Verovali ili ne, u ovo vreme, čulo ukusa i mirisa su u vrhunskoj formi. A svi znamo da je hrana najjači afrodizijak – uostalom, treba negde potrošiti svu tu energiju! Istraživanja kažu da vanila može da napravi vatrenu temperamentnu zver čak i od najledenije žene kamenog srca, pa i od one u kojoj je odavno presahla svaka strast, a poznato je da čokolada utiče na lučenje endorfina i drugih hormona zaslužnih za prijatne misli i dobro i bezbrižno raspoloženje. Već pretpostavljate – ponudite joj porciju sladoleda od vanile i čokolade, a posle toga porciju nečeg mnogo boljeg od sladoleda… Erupcija njene energije svakako će vas iznenaditi, a sva je prilika da svoju lepšu polovinu nikada niste videli u žešćem izdanju!!!

Dvadeset časova

A možda je baš televizijski prime time i vaš lični? Kažu da su u ovo doba dana ljudski refleksi veoma brzi. Prema tome, nema potrebe za okolišanjem; na prvi trzaj znaćete da ste spremni za akciju – navalite! Krevet, pod, sto – nije bitno. Pokažite ko je gospodar!

Oko dvadeset dva časa

Idete rano na posao, sledi tuširanje, pa spavanjac. I tako svakog dana isto – od nedelje do nedelje, od meseca do meseca… Pa presecite to! U poverenju, reći ćemo vam da su žene u to doba dana (ili noći) još pune energije – ne dajte im da je traće na priču, već pređite sa reči na dela!

Oko ponoći

Sjajno vreme za uvek inspirativnu pozu ona gore vi dole. Posle obavljenog posla, san će garantovano biti dubok i okrepljujući, a već sledećeg jutra shvatićete kako svet zapravo ni ujutru nije siv, već je u boji, samo vi to nikada niste uspeli da primetite.

Dakle, odaberite svoje vreme… ili vremena. I navalite!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike