Oni i ženski dekolte

Foto: Bobine/Pixabay.com

Ako ih upitate šta muškarci odmah gledaju na ženama, žene će najčešće navesti dekolte, noge, zadnjicu… Zaista, tačno je da muškarci primećuju sve te delove ženskog tela, kao i da im se ti delovi tela dopadaju. Ipak, koliko je muškarcu zaista bitan dekolte na ženi koju je upravo sreo?

Koliko oni stvarno vole da žena koju su tek sreli ima što je moguće veći dekolte, po mogućnosti, toliko veliki da ništa ne ostavlja imaginaciji? Ponovo, ako pitate žene, većina njih će odgovoriti da muškarci vole da vide što je moguće dublji dekolte i da, što se muškog sveta tiče, što su grudi veće, to bolje. Šta bi muškarci rekli na to (ako bi iskreno odgovorili, naravno)?

Priznali bi da vole da gledaju žene i da uživaju u prizoru. Rekli bi i da im se dopada da bace pogled na dekolte – ali, na iznenađenje mnogih žena, rekli bi i da im je iskren i lep osmeh privlačniji od bilo kog dekoltea, i da, mada će dubok dekolte sigurno privući njihov pogled, zapravo više vole kada im nije sve izloženo kao na poslužavniku. Oni vole kada dobiju priliku da zamišljaju, da im radoznalost bude probuđena, da postepeno otkrivaju (pod pretpostavkom da se uopšte zainteresuju za vlasnicu dekoltea, naravno).

A što se veličine grudi tiče? Većina muškaraca neće se buniti ako su velike – baš kao što se neće buniti ni ako su male ili neke srednje veličine. Oni i te kako primećuju da li se veličina grudi uklapa uz ostatak tela i dopada im se kad je telo skladno. Ono za šta su znatno više zainteresovaniji nego za veličinu njenih grudi jeste to da im te grudi budu dostupne (i opet, pod pretpostavkom da su zainteresovani za vlasnicu grudi).

Ukratko: dubina dekoltea nije bitna – bitniji su privlačan osmeh i vedra žena. Ni veličina grudi nije bitna – bitno je da često imaju priliku da dodirnu grudi svoje drage i da mogu da uživaju s osobom koju vole i koja voli njih.

Ostavite komentar