Osveta za neverstvo

Bile ste s njim neko vreme (duže ili kraće), a onda ste saznale da vas je prevario. Kako se samo usuđuje! On vas da prevari! Vas – tako savršenu, tako idealnu, pravu premiju (u redu, možda i niste savršene, ali to ne znači da ima pravo da vas vara)… Besne ste i, naravno, planirate da se osvetite. Kakva bi ga osveta najviše pogodila? U zavisnosti od toga kakav je vaš ne-baš-dragi, evo i kakva bi ga osveta najviše iziritirala (za prevarene muškarce: slični tipovi postoje i među ženama, tako da, uz neznatne izmene, ovaj tekst i vi možete (zlo)upotrebiti).

VAŽNA NAPOMENA: ovaj tekst služi isključivo tome da zabavi i eventualno navede na zamišljanje osvete, koliko da istutnjite bes – nipošto ne promovišemo osvetu, zapravo, smatramo da osveta nije rešenje i da to uopšte ne bi trebalo da radite. Sad kad je to razjašnjeno, slobodno čitajte i zabavljajte se!

Kod njega sve mora da bude na svom mestu: takvom je bar lako osvetiti se – napravite što veći nered po njegovom stanu (razbacajte veš, prospite crno vino, čaj od hibiskusa ili sok od ribizle po njegovom belom tepihu, ispreturajte njegove CD-ove, ploče i kasete, razmestite posude za šećer, so i ostale začine, sat pomerite nekoliko sati unazad, izmešajte njegov escajg; mogućnosti je zaista mnogo). On je karijerista i ima popriličnu svoticu na računu? Nađite način da spiskate sav taj novac (ali da on nikad ne sazna da ste to vi uradile – verujte, više će ga nervirati što nema pojma kud mu je nestao novac nego kad bi znao da ste ga vi potrošile).

On je pravi „pastuv“, izuzetno uveren u svoje ljubavničke sposobnosti: prijavite njegovu mejl adresu na mejling liste što većeg broja porno-sajtova, tako će svakodnevno preko Interneta biti bombardovan raznoraznim ponudama za „poboljšanje učinka“. Ako je „mačo zavodnik“, pošaljite mu zgodnu drugaricu koja će ga zavesti, a onda ostaviti. Ljubav njegovog života je njegov auto? Odvezite taj auto što dalje i pozovite šlep-službu.

Za gurmana: u njegovo omiljeno jelo ubacite nešto što ne podnosi. Ako je od onih koji vole dugo da spavaju, naručite mu buđenje za, recimo, četiri sata ujutro ili mu navijte sat mnogo pre vremena kad bi trebalo da ustane, ili kombinujte oboje.

On je neverovatna, ali neverovatna, cicija: tu zaista možete da upotrebite maštu. Recimo, da sa njegovog telefona zovete inostranstvo i pričate minimum pola sata, ili da ga odvedete u skup restoran (podrazumeva se da taj restoran mora da mu bude nepoznat i da ćete mu reći kako je neverovatno jeftin) i poručite najskuplja jela, ili… Valjda možete da smislite neki način da ga naterate da potroši novac! Sujeveran je? Tu takođe ima puno mogućnosti. Najlakše je da ga poseti vaša maštovita prijateljica koja će se predstaviti kao proročica i reći mu da će se razboleti, da će izgubiti posao, da nipošto ne sme da uradi to-i-to, jer će ga stići strahovit maler…

Nadamo se da ste se dobro zabavili i da vas je bar malo prošao bes.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike