Stručnjaci za seks tvrde: Ovo su tri najbolje poze u krevetu

Nije svaki položaj u krevetu za svakog i sasvim je normalno da vam neki više odgovaraju, a neki su vam sasvim neprijatni ili ih čak mrzite.

Američki stručnjaci za seks otkrili su nakon dugogodišnjih istraživanja da su ova tri položaja apsolutno najbolja – za većinu ljudi, naravno. A sigurno i vi neke od njih praktikujete kada se prepuštate strastima.

Sa strane

U ovom položaju oba partnera leže na boku u položaju kašike (muškarac iza žene). Prednost: on može od nazad vaginalno, ali i analno zadovoljiti partnerku. Pri tome klitoris ostaje slobodan pa se može dodatno stimulisati. Kako bi položaj bio još intenzivniji, žena može saviti gornju nogu ili staviti jastuk ispod bokova.

Pseći položaj 

Takozvani „doggy-položaj“ spada u apsolutne klasike – stručnjaci za seks ne ubrajaju ga bez razloga među favorite. U ovom položaju žena, ali i muškarac, imaju mogućnost da odrede intenzitet i brzinu. Seksolozi imaju još jedan savet: stavite ogledalo ispred kreveta kako bi se sa partnerom vi mogli gledati u oči. To će dati vas još više uzbuditi.

Otpozadi

Ovaj položaj je idealan ako je muškarac mnogo veći od žene. Razlika od misionarskog položaja: ona leži na leđima, a on kleči iznad nje. Kako bi vam bilo udobnije, stavite jastuk ispod zadnjice – ugao prodiranja u tom položaju snažno stimuliše G-tačku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.