Seks na jednu noć – uz ove preporuke postaće vam dragocena uspomena za ceo život

Mnogo je onih koji su u nekom trenutku svog života imali vezu na jednu noć, seksualni odnos s osobom koju su tada prvi (neretko i poslednji) put sreli. Neki od takvih susreta prošli su dobro, neki ne baš tako dobro, neki ih vole, neki ih se gnušaju. Ukoliko ćete se upustiti u nešto te vrste (pretpostavka je da ni vi ni ta osoba time ne činite preljubu), evo nekih preporuka, pored one obavezne da koristite kondom.

Setite se da je tu glavna stvar seks i obostrano zadovoljstvo. Drugim rečima, nemojte da očekujete da od toga ispadne dugogodišnja romantična veza. Ne kažemo, dešava se i to, počne kao seksualna zabava na jedno veče, pa nastave da se viđaju, ima i brakova koji su tako počeli. Ali, nemojte takav ishod unapred da očekujete – ima čak i dama koje se nadaju da će, ako pristanu smesta da spavaju s njim, on sigurno ostati s njima. Nekad hoće, ali nekad i neće, pa je dobro fokusirati se na ono što je tu osnovno – zadovoljstvo za oboje. Kako ne biste bili povređeni, najbolje je da te večeri ne uradite ništa zbog čega bi vas kasnije bila sramota, ništa zbog čega biste sledećeg dana bili besni na sebe – kakav god da taj sledeći dan ispadne, uz trajni rastanak ili uz nastavak viđanja.

Hoće li on misliti da je ona laka ženska (da ne upotrebimo neke vulgarnije izraze) ako ona pristane na seks na jedno veče? To zavisi od toga kakav je. Civilizovan muškarac neće – dve odrasle osobe rade nešto u čemu oboje uživaju, šta je tu loše? Nažalost, ima i muškaraca koji će ženu koja na to pristane smatrati lakom (učtivo rečeno), kao što ima i onih koji će ženu koja pristane da se ljubi s njima iako njih dvoje nisu bračni par smatrati lakom – tu jedino možemo da vam preporučimo da izbegavate takve.

Potrebno je da toj osobi saopštite šta je to što vam pruža zadovoljstvo, bilo da to učinite verbalno, bilo neverbalno. Tu osobu ste tek sreli, ona jedva da zna kako se zovete, tako da teško da može da se samo uz pomoć intuicije pretvori u ljubavnika iz snova koji će umeti da zadovolji svaki delić vašeg tela. Kažite ili pokažite toj osobi u čemu uživate – a onda zajedno uživajte!

3 komentara
 1. Slavica J.

  Sve se vrti oko para i razvoj veze ponajviše zavisi od toga. Šta se više mlatimo sa kobajagi poštenjem kad se ljudi više i ne druže ako nisu sličnog socijalnog statusa?

 2. Leandro VanDeSingud

  Oni koji vole vezu za jednu noć trebalo bi da izgube telo, a i dušu. Najradije bih ih pretvorio u fikus. Tada bi bili makar od normalne koristi. A što se vas tiče, trebalo bi da utičete na ljude na drugi način, ne na onaj koji jeste pogrešan. Ipak, od majmuna možeš samo majmunisanje očekivati. To je činjenično stanje. A degenerativnom stanovništvu ovog sveta, kojem, uzgred, i vi pripadate, jeste uzaludno govoriti. Uvek sam govorio: „Onoliko koliko je komunizam bio dobar, toliko je bio i fašizam.“ Da, bilo je lako osloboditi se pošasti koja nosi vaše ime. I ne, ja ovde ne govorim o ubijanju, već o radikalnim promenama. Prijatno, ako vam to može uopšte biti. Majmunoliki.

  1. Stefan

   Ko si ti da morališeš i govoriš o tome šta je ispravno a šta ne? Bog?! Roditelji te nisu učili da budeš tolerantan prema onome ko tebe ili bilo koga drugog ni na koji način ne ugrožava. Svaka odrasla osoba snosi odgovornost za svoje postupke, i trebala bi da zna šta je za nju prihvatljivo, a šta ne. E, prema takvima poput tebe ne treba biti tolerantan, jer takvi predstavljaju opasnost po njihovu okolinu.

Napišite komentar