Dolce & Gabbana oblače Dido & ‘N Sync

Dolce & Gabbana su izjavili da će uskoro početi sa dizajniranjem odeće koju će na svojim turnejama nositi britanska pop pevačica, Dido, i mega-popularni dečački bend, „N Sync.

Predstavnik za štampu ove modne marke kaže da će izgledi ovih zvezda biti potpuno drugačiji. „Garderoba ne bi mogla biti različitija. Dido ima veoma londonski, sofisticirani, cool, street style,“ objašnjava predstavnica za Dolce & Gabbana. “ „N Sync, sa druge strane, su veoma teatralni, njihova garderoba je pačvork, sa kamenčićima, poderana, nakinđurena i neuobičajena.“

D&G su svoj rad predstavili u okviru saradnje sa Dido u spotu „Here With Me“. Njihov stil je tada došao do izražaja, a što se tiče grupe „N Sync i sa njima već imaju iskustva pošto su ih oblačili za par nastupa.

Dolce & Gabbana veoma mudro vuku svoje marketinške poteze. Već su ostvarili nekoliko dugotrajnih poslovnih veza sa najvećim imenima muzičke industrije, kakva su Madona (Madonna) i Meri Džej Blajdž (Mary J. Blidge). Ovo je druga godina zaredom kako će se Meri Džej Blajdž pojavljivati na sceni u njihovim kreacijama.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike