Bežite od posesivnih žena

Dešavalo vam se da se ona uvredi zbog toga što ste očijukali sa slatkom plavušom. Dobro, ništa strašno – malo ljubomore ne škodi. Međutim, ako ona preoštro reaguje na tako bezazlenu epizodu, otvoreno vas napada i neprijateljski gleda svaku privlačnu ženu koja privuče vaš pogled, možda bi trebalo da se ozbiljno zamislite i pobegnete glavom bez obzira. Bolesno ljubomorna žena u svemu vidi dokaz neverstva.

Ona voli da se ponaša kao detektiv. Poziva vas po nekoliko puta u toku dana da proveri gde ste, sa kim ste i šta radite. Proverava sve registrovane brojeve na vašem mobilnom telefonu, kao i sve elektronske poruke koje primate. Pošto imate posla sa ljubomornom ženom, ukoliko sve to dopuštate – neko bi mogao da pomisli da ste ludi.

Druga česta situacija s posesivnim ženama je ta da vas one bar jednom dnevno optužuju da ih varate. U njenim očima vi ste uvek krivi i ništa ne vredi što vi nedvosmisleno pokazujete da ste apsolutno verni. Uz to ide i paranoja, zbog koje vam ne dozvoljava da se družite sa samcima. Svakog vašeg prijatelja ona doživljava kao potencijalnu opasnost, a najgori su oni slobodni jer mogu da vas navedu na greh. E, sad, ako je još sklona scenama na javnom mestu… To znači da nema osobe pred kojom ona ne bi napravila skandal ako joj je do toga. Rođaci, prijatelji, poslovni partner – ljubomorna je na sve.

Budući da je uverena u to da je stalno varate, ona verovatno ne podnosi pomisao na to da na radnom mestu susrećete druge privlačne žene. Nemojte se iznenaditi ako jednog dana bane u vašu kancelariju tek toliko da bi proverila kako se ponašate. Posesivne žene, iako imaju sopstvenu mrežu špijuna koji vas prate (njene drugarice), često ne prezaju ni od toga da traže dodatne informacije od vašeg najboljeg prijatelja; bez obzira na to što se dan pre toga odlučno protivila da odete i da se vidite sa njim na piću. Iz svih tih razloga, ne bi bilo loše da se rešite partnerke koja vam zagorčava život, a ona koja je ljubomorna spada upravo u tu grupu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.