U trendu

Ovo je karta u jednom pravcu do problema u „bračnom seksu“

Kada je reč o braku, sigurno je najbolje to što posle „sudbonosnog da“ sigurno imate puno poverenja u osobu s kojom ste odlučili da provedete ostatak svog života. To znači da nema stida, koji je često jedan od najvećih neprijatelja zdravog seksualnog života.

Setite se samo svih onih pokušaja da otopite „ledene bregove“ stidljivosti kod devojaka s kojima ste izlazili dok ste bili „slobodan strelac“. Nakon što je na prst stavljena burma, sa svojom „lepšom polovinom“ možete deliti sve (pa, skoro sve) svoje fantazije i stalno otkrivati gde se to nalaze neke nove granice koje treba ili ne treba preći. Lepo je znati da ceo vaš život može da bude neprekidno traženje novih zadovoljstava sa ženom koju ste odabrali.

Međutim, poznato je da skoro odmah posle venčanja muževi i žene jednostavno prestaju da se trude oko svog izgleda. I to je karta u jednom pravcu do problema u seksualnom životu u braku. Ako je očigledno da više ne trošite vreme i energiju kako biste joj bili privlačni, i ona će najverovatnije izgubiti želju da bude intimna s vama. Održite početnu privlačnost tako što ćete obratiti pažnju na svoj izgled kod kuće. Najpre se pozdravite s flanelskim pidžamama!

Kada krenete na spavanje, nosite ono što se njoj sviđa na vama – bez obzira na to da li je to njena omiljena pamučna majica uz koju obožava da se sklupča, samo bokserice ili vaše golo telo. Najgore što možete da uradite jeste da odete u krevet prekriveni od glave do pete. To će i nju podstaći na to da povede računa o svojoj „odeći za spavanje“.

1 komentar
  1. djibril

    treba ući nevin u brak samo tako će biti dobar bračni seksualni život

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike