najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Obratite pažnju: crte lica otkrivaju karakter

Sve što se nalazi na vašem licu govori o vama više nego što možete i da pretpostavite. Isto je i kod žena. Ukoliko želite da naslutite s kakvom ženom imate posla, dovoljno je da pročitate njene crte lica.

Ako su joj obrve podignute nagore, ona je veoma aktivna, dinamična, često nestrpljiva i lako razdražljiva. Ukoliko su nagnute nadole, ta osoba je veoma emotivna, nežna i strpljiva, dobar je prijatelj i dobro se uklapa u tim.

Obavezno obratite pažnju i na oči. Osoba s krupnim očima je ljubazna i vrlo brzo će vam otkriti kakva je, šta voli ili ne voli… Ljudi sa sitnim očima imaju izuzetnu moć zapažanja i bolju koncentraciju, sposobni su da „skeniraju“ pogledom i da proniknu u skriveni deo nečije ličnosti.

Kada je u pitanju nos, onaj koji je širok ili malo veći ukazuje na strastvenu i veoma emotivnu osobu. Lako se rasplače dok gleda sentimentalne filmove ili sluša tužne priče. Čvrsto stoji na zemlji, ali odluke donosi više srcem nego razumom. Mali i izdužen nos označava analitički duh i izuzetnu racionalnost pri donošenju odluka.

Puni obrazi ukazuju na iskrenu osobu i odmah pokazuju da li je toj osobi neko simpatičan ili ne. Udubljeni obrazi označavaju osobu koja skriva emocije, nekoga ko je razuman i ne uvek srdačan.

Mesnate usne kod devojaka ukazuju na opuštenost te osobe – ona voli da uživa u raznim zadovoljstvima. Tanke usne imaju veoma ozbiljne osobe kojima je posao najvažnija stvar u životu.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike