U trendu

Muškarci otkrili – ove stvari ih najviše privlači kod žena

Kada je u pitanju privlačnost suprotnih polova, tu često sve opklade padaju u vodu. Sva racionalna objašnjenja prestaju da važe i stvar postaje komplikovana.

U stvari jedno je sigurno, a to je da je privlačnost uglavnom u vezi sa hemijom koja se stvori između muškarca i žene. I koliko god da su ukusi različiti, ipak postoje neka opšta mesta. Da li je to njen seksi glas, i da li su fatalnije dame sa oblinama ili mršavice, teme su kojima ćemo se baviti u nastavku teksta.

Otkrivamo šta je to kod žena što privlači muškarce poput magneta.

Glas i način na koji govore 
Muškarci generalno preferiraju nežnije glasove, poput onog koji je imala čuvena Merlin Monro, za čiji glas se smatra da je savršen jer odiše ženstvenošću, mladošću, atraktivnošću. Muškarci ne vole piksave glasove, kao ni one suviše duboke i grube.

Takođe drugo istraživanje je pokazalo da muškarci preferiraju način govora koji je sličan njihovom, u smilsu izgovora i intonacije. Takođe, otkrivaju i kako vole kada ih žena sluša kada govore, kada ih prati u njihovim rečenicama, kada daje smislene odgovore.

Priznaju i da ne podnose svađe, jer tada se sva atraktivnost gubi i isplivavaju na površinu negativne emocije.

Visina
Muškarci genarlno vole da su njihove partnerke nešto niže od njih. Ipak, vrlo visoki muškarci obično biraju znatno niže partenrke, dok niži muškarci obično biraju žene slične visine, a pojedinima imponuje da je njihova partnerka i viša od njih.

Videli smo mnogo primera gde visina ne igra nikakvu ulogu, i verujemo da ljubav ponekad ume da bude slepa! Ipak, neki faktori su presudni, a muškarci kažu da je prvi utisak koji žena ostavi veoma važan.

Godine
Često vidimo parove u kojima su muškarci stariji od žena. Naravno da postoje i uspešni primeri gde su žene te koje su starije u vezi. Naučnici su dokazali da muškarci pre dvadesete i posle tridesete preferiraju žene koje su starosti između 24 i 26!

Boja očiju
Norveški naučnici su npr. utvrdili da plavooki muškarci preferiraju plavooke žene. Sa druge strane, muškarci sa zelenim ili braon očima ne vole plavooke devojke.

Šminka
Istraživanje iz 2014. tvrdi da muškarci daju prednost damama koje izgledaju prirodno. Najzanimljivija je činjenica da žene svo vreme misle da muškarci vole jaku šminku i zato je i stavljaju.

Muški deo populacije priznaje da ne podnosi ni duge, veštačke nokte, ni ten dobijen u solarijumu, ni trepavice koje su umetnute. Oni teže ka tome da vide pravu lepotu u devojci, što danas postaje baš teško.

Prirodna lepota je atraktivnija nego ikada! I makeup stručnjaci kažu da je manje više, i da ne treba da krijemo nesavršenosti, nego da ono što je najlepše na nama, još više naglasimo.

Obline
Iako se boje očiju preference jačeg pola razlikuju, stvar se menja kada su obline u pitanju. Tu je sve poprilično jasno. Muškarci prosto obožavaju žene sa izraženim oblinima. Bilo da se radi o bujnim grudima ili zadnjici, obline su za muškrace veoma snažan magnet!

Boja kose
Naučnici iz Francuske su sproveli istraživanje u kojem su ispitali koje žene dobijaju više poziva za ples u klubovima – plavuše, brinete ili crvenokose.

Zaključak je da muškarci najčešće pozivaju plavuše na ples. Na drugom mestu su brinete, a na trećem crvenokose, koje su izgleda najmanje privlačne muškarcima. Kada je reč o ozbiljnim vezama, istraživanja pokazuju da bi muškarci izabrali brinetu, jer ona odiše odmerenošću i stilom.

Naravno da će žene i dalje eksperimetisati sa raznim bojama i trik je u tome da se vi osećate poželjno i lepo, i baš sa takvom vibracijom, ćete uspeti da privučete muškarca koji vam je zapao za oko!

Dužina nogu
Odavno je poznato da muškarci više vole žene sa dugim nogama. I kod onih koje nisu visoke, bitno je da su noge vizuelno duže u odnosu na gornji deo tela.

Naravno, ne želimo da kažemo da je spoljašni izgled jedino što interesuje muškarce. Postoji nešto što se zove unutrašnja lepota, i nije floskula ako kažemo da svaka žena ima svoju ličnu lepotu.

Ono što je važno da shvatimo jeste da uvek treba da budemo zadovoljne sobom i da svoj izgled krojimo po ličnim nahođenjima i po sopstvenom stilu. Kada je žena zadovoljna sobom, njenu lepotu je nemoguće ne primetiti!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.