U trendu

Najčešće greške koje pravite prilikom planiranja puta

Planiranje putovanja može da predstavlja najlepši deo samog puta, a za neke je neizostavni stres. Kako bi vaš odmor prošao što bolji, predočavamo vam par stvari koje verovatno radite a da niste svesni, a koje bi trebalo da izbegnete.

Kasno počinjete da se informišete

Ne čekajte poslednji trenutak da otkrijete gde se nalazi najbolja plaža i koliko se plaća parking. Dobra priprema rešiće vas nepotrebnog gubitka vremena.

Pakujete nepotrebne stvari

Nema potrebe da nosite previše stvari. Ponesite svoje omiljene odevne predmete koje ćete kombinovati u svim prilikama, kao i udobnu obuću.

Kada nešto krene naopako, setite se kako je to vaša nova uspomena

Opustite se i na svoj odmor gledajte kao na avanturu. Ako se i desi neki problem, znajte da ćete ga jednog dana pamtiti kao neverovatnu uspomenu.

Niste usklađeni s ljudima sa kojima putujete

Važno je razgovarati sa prijateljima o očekivanjima koja imate. Pronađite kompromis kako na odmoru ne bi bilo svađa i nezadovoljstva.

Ne možete da se odvojite od mobilnog i laptopa

Odmor ne znači zamenu kancelarije za plažu. Dopustite sebi opuštanje, bez poslovnih mejlova, rada na računaru. Ovo je deo godine kada sebi to možete i morate da dopustite.

S odmora pravo na posao

Mnogima teško pada polazak na posao odmah s odmora. Dozvolite sebi nekoliko dana da se psihički pripremite na prve radne dane nakon odmora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar