Andželina Džoli želi da usvoji još jedno dete

Holivudska glumica Anželina Žoli, poznata po neobičnoj lepoti, modrim očima i punim usnama, izjavila je, prilikom posete jednom izbegličkom logoru na tajlandsko-mijanmarskoj granici, da bi volela da usvoji još jedno dete.

Anželina Žoli radi kao ambasador dobre volje Visokog komesarijata Ujedinjenih nacija za izbeglice (UNHCR). Ona je sa mužem Bilijem Bobom Torntonom (Billy Bob Thornton) već usvojila dečaka iz Kambodže.

„Volela bih da usvojim još jedno dete, svejedno iz koje je zemlje“, rekla je ona novinarima. „Moj muž je nervozan svaki put kada odem u drugu zemlju. Za mene ima smisla da odem u sirotište i pronađem dete kome je potreban dom“, rekla je poznata glumica.

Glumica koja je dobila Oskara za ulogu u filmu „Neprilagođena“, postala je prošle godine ambasador dobre volje i posetila je izbegličke logore u Kambodži i Namibiji.

Izjavila je da joj je poseta logorima pomogla da se pripremi za ulogu u filmu „Izvan granica“ (Beyond Borders), u kojem će igrati doktorku-dobrovoljca, koja je radila u izbegličkim logorima u Kambodži i Africi tokom 80-tih godina.

„Nikada mi nije bilo ovoliko stalo da film bude pravedan prema temi i ljudima koje predstavlja. Ipak, film nije toliko bitan kao što su bitni ovi ljudi i njihov rad“, rekla je ona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.