Baš se obično oblače!

Svi, i mlađi i stariji, bar ponekad sanjaju o tome da imaju puno para; da budu baš kao neke zvezde, bogati i slavni. Devojke i žene (a ponekad i dečaci i muškarci) će, kad razmišljaju o tome na šta bi rado potrošili sav taj silni novac koji bogati imaju, zamišljati, između ostalog, i garderobu koju bi nosili – skupe, trendi krpice, onu vrstu odeće kakvu sad mogu samo da sanjaju, nešto glamurozno. Ma, sve ima da bude glamurozno, upadljivo, skupo! Da se vidi da ste puni para; da se vidi da možete sebi da prištite svaku garderobu i svaku obuću koju poželite; da uživate u tome kako vam ta super odeća stoji.

Onda vidite snimak neke od zvezda kada su je krišom uhvatili paparaci. Što vam se čini još gorim, ponekad to uopšte ne bude krišom – paparaci su ih slikali dok šetaju, idu u kupovinu, na konjskim trkama, na nekoj utakmici ili… U svakom slučaju, u javnosti su, svi mogu da ih vide. A oni – zvezde – obučeni sasvim obično! Džins, patike, ili bar ravna obuća, obične majice, obične suknje, ili čak i trenerke (i to ne kada su pošli na trčanje). Nisu obučene ništa bolje nego vi! U stvari, vi se češće trudite da se „skockate“ nego, izgleda, te zvezde! Svaki pametan dečak će na ovakve slike primetiti kako u sopstvenom odeljenju i komšiluku ima mnogo bolje obučene ribe. U čemu je stvar? Čemu im služe sve te pare ako ne da (između ostalog) uvek izgledaju fantastično, u fenomenalnoj garderobi?

Objašnjenje je, zapravo, prilično jednostavno. Tokom snimanja ili nastupa, glumci i glumice, pevači i pevačice provode sate u šminkanju i oblačenju kako bi pred kamerama izgledali savršeno. Jeste, u tome im pomaže čitava ekipa stručnjaka, ali proces i dalje traje satima. Zatim samo snimanje, gde se svaki čas popravlja šminka i odeća i gde moraju da paze na svaki pokret, kako bi odeća ostala u savršenom stanju… Prilično naporno, složićete se.

Onda dođe vreme kad se završi snimanje. Zvezde su, naravno, prilično umorne i samo misle o odmaranju. A ko se još odmara na visokim štiklama i sav „skockan“?! Onih dana kad ne snimaju, zvezde vole – kao i svi kada ne rade – da se osećaju opušteno i da budu u udobnoj odeći. Udobna odeća je i za njih ono isto što i za vas – džins, obične majice i džemperi, trenerke, mekana, udobna obuća.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.