Bez foliranja pred njegovim prijateljima

Veliki broj devojaka bi voleo da se dopadne i prijateljima svog dečka – ako ni zbog čega drugog, onda zato što to olakšava vezu. I premda je zaista lakše ako se i njegovim prijateljima dopadate, to ne znači da pred njima treba da se pretvarate da ste nešto što niste.
A neke devojke upravo to rade. Ne govorimo o tome da se pred svojim dečkom, kad su njih dvoje nasamo, ponašaju na jedan način, a pred njegovim prijateljima malo drugačije – to je normalno. Svakako da se nećete baš potpuno isto ponašati pred svojim dečkom i pred nekim drugim ljudima. Međutim, ima devojaka koje će se pred njegovim prijateljima ponašati drastično drugačije, kao nešto što uopšte nisu. Foliraće se, pretvaraće se, uopšte neće ličiti na sebe.
Ne znamo koliko bi se ta isfolirana verzija vas samih dopala prijateljima vašeg dečka, ali znamo da se vašem dečku ne bi dopala uopšte. Vašem momku se dopadate takve kakve ste; ako vas je upoznao sa svojim prijateljima, znači da želi da se pohvali fenomenalnom devojkom s kojom je, a ne da im pokaže neku tamo folirantkinju.
Sad, dešava se i da devojka ne bude stvarno svesna da se folira pred njegovim prijateljima. Jednostavno, oseća nervozu pred njima, oseća se nesigurno, i iz straha potpuno promeni ponašanje. Ako se plašite pred njegovim prijateljima, ako se osećate baš nesigurno pred njima, sledećeg puta kad budete nasamo s dečkom, recite mu to. Iskreno mu kažite kako se osećate, i da, kad se tako osećate, počnete bleskasto da se ponašate, da u tim trenucima to niste vi. Ako vas voli, vaš momak će imati razumevanja i pokušaće da vam pomogne – a svakako će mu biti drago da sazna da ne pokušavate namerno da lažete njegove prijatelje.
Budite iskrene, budite svoje (naravno, ne mislimo da treba u ime iskrenosti da izvređate svakog ko vam se ne dopadne). Takve vas voli vaš dečko, i takve ćete se dopasti i njegovim prijateljima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.