Biti „kul“ i seksi devojka (1)

Dosta vam je više! Čini vam se ponekad da se sve vaše drugarice bolje zabavljaju od vas – da su sve vaše drugarice privlačnije od vas. One vas uveravaju da nije tako, da ste i vi lepe, ali kada izađete s njima, svakoj vašoj drugarici će pre da priđe neki momak nego vama. Ako vam se momci i obrate, to će biti da vas pitaju nešto o nekoj vašoj drugarici. Nije da baš izgarate od želje da budete seks-bomba, a i veliki broj momaka koji prilaze vašim ultrazgodnim i ultraseksi prijateljicama kao da nema baš mnogo mozga i kao da žele samo seks, ali ne želite ni da se stalno osećate kao ružno pače u društvu labudova. Ako se ovako osećate, evo nekih predloga kako da i vi budete „kul“ i seksi. Ne morate sve da ih primenite – odaberite one koji vam se dopadaju.

Supertesne farmerke: da, one su veoma seksi i momci će vas u njima sigurno primetiti. Ipak, one nisu i obavezan deo seksi imidža, plus pretesne pantalone loše utiču na zdravlje i mogu dovesti do toga da lakše dobijete neku infekciju, što nije nimalo seksi ni privlačno. Dok vam vreme to omogućava, obične farmerke i simpatičan topić biće podjednako seksi, i još su i zdraviji i udobniji.

Vaše grudi vam deluju premalo, pa nabavljate ekstrapostavljene grudnjake koji bi ih uvećali? Zaboravite na to! Grudi koje imate onakve su kakve odgovaraju vašoj građi i baš s takvim grudima vaše telo je najlepše. Nemojte ni pokušavati da ih uvećate postavljenim grudnjacima; umesto toga, nabavite grudnjak koji idealno odgovara baš vašim grudima – tada će izgledati savršeno.

Kada birate odeću, apsolutno je najvažnije da se u njoj osećate udobno i da vas ne sputava – i da vam ta odeća dobro stoji. Zbog čega je udobna odeća toliko bitna za „kul“ i seksi izgled? Zato što nema ničega ni „kul“ ni seksi kada devojci svaki čas nešto smeta i kada svaki čas mora nešto da namešta na odeći, a upravo to je ono što se dešava s neudobnom odećom, recimo, ultrakratki minić koji svaki čas morate da spuštate da vam se ne bi videle gaćice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.