U trendu

Biti „kul“ i seksi devojka (2)

Neka vaš izgled bude jednostavan i bez previše detalja. Kao jedno, seksi izgled ne može da se postigne na silu. Kao drugo, ako je na vama previše različitih detalja, izgledaćete kao jelka za Novu godinu i niko živ neće moći da vidi gde ste tu vi, videće se samo šareni ukrasi.

Bez straha! Ako se desi da same odete na neku žurku, pa, normalno je da ćete se osećati nervozno, ali pokušajte da to ne pokažete. Umesto toga, ispravite leđa, i setite se nečega što vas zasmejava – ukoliko na žurku stignete nasmejane, vrlo brzo će veliki broj prisutnih želeti da bude u vašem društvu. Nasmejane devojke su uvek „kul“ (izuzev u društvu „smorova“, ali za takve i ne želite da vam priđu, zar ne?).

Kad smo kod straha: nemojte se bojati da zauzmete čvrst stav i kažete svoje mišljenje (pod pretpostavkom da o tome o čemu imate mišljenje znate dovoljno – inače sebe dovodite u opasnost da jednostavno lupetate). Pametni momci smatraju da su pametne devojke koje se ne ustežu da kažu šta misle veoma seksi.

O odlukama koje donosite prethodno pažljivo razmislite kako bi iza svake stajali čvrsti argumenti. Tako ćete moći da se dokažete kao odlučne devojke koje znaju šta hoće – a to je veoma seksi, za razliku od neodlučnih plašljivica koje ni same ne znaju šta bi.

Vaš „kul“ izgled treba pre svega da se dopadne vama – vi ste te koje treba da uživaju u njemu. Impresioniranje drugih vašim „kul“ izgledom treba da vam bude zabava, ne nešto što preozbiljno shvatate.

Svaka devojka svom telu nalazi hiljadu mana. Ne stidite se svog tela, naučite da ga volite! Naravno, ako smatrate da biste neke delove baš i mogli malo da zategnete, bavite se nekom fizičkom aktivnošću, ali naučite da uživate u sopstvenom telu. Ako se vi dobro osećate u sopstvenoj koži, i drugi će misliti da dobro izgledate. Zvuči otrcano, ali je istinito.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.