Bitno je da ste im zanimljivi

U ljubavnoj vezi, kao i u mnogim drugim međuljudskim odnosima, veoma je bitno da ste zanimljivi momku ili devojci s kojima ste. Bez toga, vrlo brzo će osetiti dosadu, što nekad odvede do prevare, a pre ili kasnije svakako dovede do kraja veze.
Da ne bude zabune, ne kažemo da morate da budete fenomenalan komičar, niti da vodite strašno uzbudljiv život (da ste nekakva zvezda, plus da se bavite ekstremnim sportovima, plus da ste već stigli da obiđete pola sveta i pobedite na nekoliko takmičenja). Ali, treba da imate i neka svoja interesovanja, hobije, da se zanimate za bar nekoliko stvari, i ponešto od toga bi trebalo da bude drugačije od onoga za šta se zanima voljena osoba.
Ako sve svoje vreme posvećujete tome da zaljubljeno gledate u voljenu osobu, ubrzo ćete joj dosaditi. Slično je i ako u voljenu osobu gledate kao da vam je sve na svetu, od nje očekujete da smišlja zabavu za oboje, u svemu je slušate i samo trepćete. Nećete imati o čemu da razgovarate, sve će vrlo brzo biti rečeno, i onda ostaje samo dosada. A dosada vrlo brzo ubije i ljubav i vezu.
Uživajte s voljenom osobom. Ali, takođe, zadržite i neka svoja interesovanja, budite ona zanimljiva osoba koja se toliko dopala vašem dečku ili devojci. Tako su vam mnogo bolje šanse da vam veza bude lepa i da dugo opstane, da i ne govorimo o tome da ćete se vi znatno bolje osećati, nećete osećati kao da ste u svemu zavisni od voljene osobe, kao da i vaša sreća zavisi od nje. Ljubav i voljena osoba svakako će doprineti vašoj sreći, ali i dalje ćete biti nezavisna osoba – bićete ona super osoba u koju se voljena osoba zaljubila i koju ne bi dala ni za šta na svetu.
Uživajte u svojim interesovanjima, i uživajte u ljubavi!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.