Da li biti ledena kraljica?

Dopada vam se neki dečko i rešile ste da se bacite u osvajanje. Samo, ne pada vam na pamet da vi njemu prve prilazite – nije da se bojite, nego smatrate da dečko treba da sam ima hrabrosti da vam priđe. Da biste se obezbedile da sve bude pod vašom kontrolom, rešile ste da izigravate ledenu kraljicu. Svaki put kad se on zatekne u vašoj blizini, vi kulirate i pravite se da ga nema, da je potpuno nevidljiv za vas. Neka se malo preznojava, ne znajući da li vas uopšte zanima ili ne! Tako će se samo više zagrejati za vas.

Ako razmišljate na ovakav način, nemojte biti sigurne da ste u pravu. Tačno je da ima nekih dečaka koji uživaju u „lovu“ i u zavođenju nedodirljive devojke, ali većina dečaka se prilično boji da priđe devojci koja im se dopada. Što im se više dopada, više se boje, jer će više biti povređeni ako ih odbije. Ako se ona još i ponaša kao ledena kraljica, takvi dečaci lako mogu da zaključe da nemaju šanse i da uopšte i ne pokušaju.

Šta je s onima koji vole igru lova? Nevolja s takvima je što vrlo često nisu zainteresovani za samu devojku kao ličnost, naročito ako je ona poznata kao neosvojiva. Oni uzimaju kao izazov da osvoje neosvojivo, a jednom kada ga osvoje, njihovo interesovanje prestaje. Veza traje rekordno kratko, ako je uopšte zaista bude.

Međutim, vi nećete dečka koji nema hrabrosti da vam sam priđe! U redu, ako se tako osećate, ali to nije razlog da budete ledena kraljica – pružite tom dečku koji vam se dopada neki znak ohrabrenja, kao što je duži, dubok pogled ili lep osmeh. Čak i tada možete da ocenite njegovu hrabrost.

Jednom kada dečku date neki znak ohrabrenja i on učini prvi korak, nemojte ni tada izigravati ledenu kraljicu – osim ako želite da ga oterate od sebe. Ko bi želeo da prolazi dvaput kroz torturu osvajanja s istom devojkom?

Dakle, biti ledena kraljica ili ne? Definitivno ne – izuzev ako je jedino što vas stvarno zanima da se igrate s nekim ko se, kao i vi, ne interesuje za pravu vezu, već samo za igru lova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.