U trendu

Da li su bolje mlađe devojke?

Znamo šta ćete reći i ne sumnjamo da ste mnogo puta čuli kako devojke sazrevaju brže od momaka. Da, ima istine u tim glasinama. Ipak, nemojte zbog toga naivno pomisliti kako svaka devojčica koja je nekoliko godina mlađa od vas može biti vaša savršena devojka.

Koliko zapravo imaš godina?

Devojke imaju tu čudnu kameleonsku sposobnost da često izgledaju starije no što zapravo jesu. Uostalom, slikaju po svojim licima kao da stvaraju holandsko remek-delo, a ne kao da se samo šminkaju. Ipak, ako znate u koji razred ide, neće biti nikakve zabune oko njenog datuma rođenja. Tako, sada ste drugari. Ako izlazite sa mlađom devojkom, to ne mora automatski značiti da je zainteresovana za vas (što je obično slučaj ako izlazite sa starijom devojkom). Stalno će vas podsećati na to kako ste ortaci.

Strava!

Verovatno vas posmatra zadivljeno, skoro kao očinsku figuru (za početak, i viši ste i stariji od nje). Međutim, da li zaista želite to od svoje devojke? Njeni prijatelji će zabrinuto gledati šta se događa i upozoravaće je na to da je možete odvući u pogrešnom pravcu. Bolje da ne pominjemo šta bi njena porodica pomislila kad bi saznala kako njihova mezimica cvrkuće pored „nekog starijeg“.

Dete u duši

U redu je to o sazrevanju (da, čuli smo vas). Međutim, ona još uvek ima karakteristike osobe svojih godina. Brblja o svim omiljenim temama devojčica, samo što ste vi to zaboravili, jer su devojčice iz vaše generacije brbljale o tome pre godinu-dve. Može se u momentu strašno „zaljubiti“ u neku tinejdžersku zvezdu, pa neće pričati ni o kome drugom. Neće ni pokušavati da razgovara o svemu onome o čemu biste pričali sa svojom devojkom.

Malo edukacije

One mogu sazrevati brže od momaka (dobro, dobro!), ali to ne znači da će biti fizički spremne za vaše tek otkrivene hormone. Devojke su nepopravljivo suzdržanije od momaka, koji su spremni da sebi brzo daju oduška. Možda vas to nervira, ali ni vi ne možete ubrzati taj tok.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.