U trendu

Da li vas ona još uvek voli?

Pitanje iz naslova je mnogo koji momak postavio sebi, naročito ako cela situacija deluje prilično nesigurno. Naravno, teško da možemo dati konkretan odgovor svakom momku koji ima ovakvu dilemu, ali pokušaćemo da pomognemo.
Recimo, vaša devojka sad manje razgovara s vama nego ranije, i često se smeje, ali onako nervozno, i to čak i kad nema ničeg smešnog. Osećate se nesigurno zbog toga što je promenila ponašanje prema vama; ona kaže da vas i dalje voli, ali vi ne osećate da vam ona to i pokazuje, i ne znate šta da mislite.
Sasvim je moguće da vas ona zaista i dalje voli, ali je oprezna u pokazivanju svojih osećanja. Pokušajte da vi njoj pokažete da je volite – ako ste vi uzdržani, ili se trudite da budete "kul", moguće je da se ona oseća nesigurno pored vas i da se plaši da pokaže emocije. Budite svoji, smejte se, opustite se, pa će se i ona opustiti pored vas.
Takođe, pitajte je kako se oseća, i šta vi možete da učinite da bi se ona osećala bolje. Možda ima neki problem? Recimo, njeni roditelji se puno svađaju, pa se ona zbog toga oseća loše i nevoljeno i nesigurno? Budite uz nju.
Možete pokušati i da joj ispričate kako ste se nekad izblamirali, da se nasmejete na svoj račun – to ume da opusti ljude. Dobro je povremeno pokazati ranjivost i nesavršenost (naravno, ne nesavršenost u smislu da je povredite), mada devojke uživaju u tome kad je momak jak kao ličnost, vole da vide i da ipak nije neranjiv, da je ljudsko biće koje ima osećanja.
Još jedan dobar način za pokazivanje ljubavi je davanje poklona. Ne mislimo ni na šta skupo, a još je i bolje ako je to nešto što ste sami napravili – ne morate da budete nikakav majstor, puno znači već to što se potrudite da osmislite i sopstvenim rukama napravite nešto za svoju devojku.
U svemu tome, potrudite se da ne budete prenapadni, da je ne zapitkujete svaki čas zašto ovo ili ono, da je ne gušite. Ukoliko joj bez napadnosti pokazujete ljubav i opušteni ste s njom, i brinete se o njoj, trebalo bi da relativno brzo postane jasno kakva su njena osećanja prema vama – nadamo se, ona najlepša. Srećno!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.