U trendu

Deniz Ričards i Čarli Šin pred venčanjem

Deniz Ričards (Denise Richards) i Čarli Šin (Charlie Sheen) odlučili su da se venčaju posle kratke ali veoma uzbudljive veze. Poznati Čarli Šin, sin još poznatijeg mu oca Martina Šina, kupio je Deniz prsten u vrednosti od 140 hiljada dolara odmah po početku zabavljanja. Iako se zabavljaju tek nepuni mesec dana, Čarli je po priči bliskih prijatelja potpuno poludeo za Deniz. Za njega je to bila ljubav na prvi pogled. Jedan njihov prijatelj kaže da oni izlaze zajedno u restorane i prodavnice, ali da najviše vole da ostanu kod kuće.

Zvezda filmova „Wall Street“ i „Young Guns“ ima reputaciju velikog ljubavnika. On je loš momak, na lošem glasu u Holivudu u svakom smislu. Povezivan je sa damom Heidi Fleiss, poznatom u holivudskim kuloarima, hapšen je zbog posedovanja narkotika i lečen zbog korišćenja. Ali, uloga u seriji „Spin City“ donela mu je poznanstvo sa Deniz, koja je glumila u seriji njegovu ljubavnicu. To poznanstvo ga je očigledno iščupalo iz ponora, u koji je sve sigurnije padao.

Deniz Ričards naša publika verovatno pamti po ulozi slatke nuklearne fizičarke Dr Christmas Jones u jednom od nastavaka filmova o tajnom agentu 007, „Svet nije dovoljan“ („The World Is Not Enough“). Ova lepotica je već bila na romantičnom putovanju na Havajima sa svojom dečkom, uskoro mužem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.