U trendu

Dopada im se kada su one iskrene

Velik broj devojaka se folira pred momkom, ne zato što žele da ga lažu i da se pretvaraju, nego se plaše da budu iskrene, boje se da mu se, ako budu svoje, više neće dopadati. A veliki broj momaka jako ceni baš kad je devojka iskrena i svoja, kada se ne plaši da im otvoreno kaže šta misli.

Već smo i ranije pisali da foliranje i laganje nije dobra ideja – naporno je, stalno morate da pazite koju ulogu igrate i pred kim, morate da se čuvate da se ne „izletite“. Plus, laganje i foliranje se pre ili kasnije otkriju, a niko ne voli da ga lažu, i tada nastanu mnogo veći problemi nego što bi ih bilo, ako bi ih uopšte bilo, da je devojka od početka bila iskrena.
Pored toga, svaki normalan momak želi da se dopadne svojoj devojci. Želi da njoj bude lepo s njom. A, ma koliko mu se ona sviđala, ma koliko je voleo, ne ume da joj čita misli. I, ako se ona folira da voli nešto što ne voli, ako mu ne kaže da joj je nešto kod njega zasmetalo, onda on ne bude svestan da radi nešto što njegova devojka ne želi. Ne dobije nikakvu šansu da postupi onako kako bi njegova devojka volela, jer ne zna šta bi ona htela, a ona ga o tome laže.
I kako da vas momak upozna ako se ne usuđujete da mu bilo šta kažete, ili mu govorite samo ono što mislite da želi da čuje? Izuzev ako mu je jedina želja da vas iskoristi, a od takvih bi se trebalo skloniti, a ne biti u vezi sa njima, vaš momak želi da zna šta vi zaista osećate i mislite. Želi da mu otvoreno kažete ono što imate, da se ne plašite da to učinite. A vi mu to, ukoliko mu govorite samo ono što mislite da želi da čuje, uskraćujete, i time i sebe i njega uskraćujete za mnogo lepšu komunikaciju i mnogo lepšu vezu koju biste mogli da imate.
Bez straha! Budite iskrene s momkom. Ukoliko njemu ne odgovara što ste takve-i-takve, onda vas dvoje i niste jedno za drugo, i bilo bi bolje to što pre otkriti, kako se ne biste oboje zavaravali; a vrlo je verovatno da ćete otkriti da je oduševljen što ste iskrene prema njemu, i da će mu biti drago što je sa devojkom koja se ne plaši da mu otvoreno kaže ono što ima.

1 komentar
  1. Nataša Gajić

    Ima ljudi, kako vi kažete ili slično, koji misle da su bog zna šta pokazali i dokazali svojom takozvanom iskrenošću; jer, što je najintereesantnoje, oni su do kraja uvjereni u nju, da je posjeduju i izražavaju bez ostatka i za to zaslužuju naravno nagradu, ako ništa odobravanje. Kad plaču, kad su nezadovoljni, ljuti, ogorčeni, kad se obrnu pa su razdragani nečim, sve to je opravdano pokazati, iznijeti na vidjelo, raspraviti ako treba i ponijeti se za tim.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike